Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

XPPen Deco mini7

4,4 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -12 %
43,90 € 49,90 €

XPPen Deco mini7

Neuveriteľne prenosný a fantasticky výkonný grafický tablet XPPen

S kompaktným a cenovo dostupným grafickým tabletom XPPen Deco mini7 zachytíte vašu inšpiráciu kedykoľvek potrebujete, a to nielen na počítači, ale aj na smartfóne, či tablete. Súčasťou príslušenstva je citlivý stylus, ktorý disponuje vysokou presnosťou s 8 192 úrovňami pritlačenia a 60° náklonom na tvorenie hladkých línií a prácu so štetcami. Tabletu XPPen Deco mini7 nechýbajú ani expresné tlačidlá, ktoré vám uľahčia každodennú prácu.

Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XPPen Deco mini7

  • Tenké telo s nízkou hmotnosťou
  • Aktívna plocha 178 × 111 mm
  • XPPen Deco mini7 má citlivý stylus s 8 192 úrovňami pritlačenia
  • Rozlíšenie snímacie vrstvy 5080 lpi
  • 8 programovateľných tlačidiel
  • Moderné USB-C rozhranie
  • Grafický tablet XPPen je kompatibilný so zariadeniami Windows, macOS a Android
  • 10× náhradný hrot
  • 1× USB kábel na USB-C, 1× adaptér USB na USB-C, 1× adaptér USB na micro USB

XPPen Deco mini7 spolupracuje takmer s každým zariadením

Tablet XPPen Deco mini7 podporuje širokú škálu profesionálneho softvéru ako je Photoshop, Illustrator, GIMP, Blender, ZBrush, Maya, ArtRage a veľa ďalších. Grafický tablet je kompatibilný so systémami Windows, macOS a tiež s mobilnými zariadeniami s operačným systémom Android 6 a vyšším.

XPPen Deco mini7 poskytuje prirodzený zážitok z kreslenia

Dodaný stylus disponuje mimoriadnou citlivosťou rozlišujúcou až 8 192 úrovní tlaku a podporuje až 60-stupňový náklon pre prirodzenejší zážitok z písania a kreslenia. Vďaka tomu môžete na tablete XPPen Deco mini7 vytvárať plynulejšie a prirodzenejšie línie a ťahy s možnosťou pridania tieňovania. Pasívne pero navyše na svoju prevádzku nevyžaduje batériové napájanie.

Jednoduché ovládanie pomocou ôsmich programovateľných tlačidiel

Každodennú prácu s grafickým tabletom XPPen Deco mini7 vám uľahčí osem expresných tlačidiel umiestnených na prednej časti, ktorým je možné priradiť rôzne funkcie podľa vašich predstáv tak, aby ste dosiahli maximálnu efektivitu pri používaní.

XPPen Deco mini7 spolupracuje so smartfónmi a tabletmi

Pomocou dodaného kábla grafický tablet Deco mini7 ľahko prepojíte s vaším tabletom, alebo smartfónom s operačným systémom Android (modely s podporou OTG). XPPen Deco mini7 spolupracuje s mobilnou aplikáciou XPPen Deco Draw App a množstvom ďalších kresliacich nástrojov.

Parametre a špecifikácia

Parametre

Úrovne tlaku 8 192
Rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi
Technológia displeja Bez displeja
Napájanie Cez USB
Rozhraní USB

Aktívna plocha

Šírka 178 mm
Výška 111 mm

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 162 mm
Šírka 260 mm
Výška 9 mm
Hmotnosť 300 g
Kód:  XPP2h2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DCM7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18