Obnoviť stránku

XPPen Deco 03

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XPPen Deco 03

Získajte kreatívny pracovný priestor na vaše nápady

S bezdrôtovým grafickým tabletom XPPen Deco 03 budete môcť vytvárať pôsobivé náčrty, kresby, alebo retuše fotografií bez obťažujúcich káblov. Súčasťou príslušenstva je vyspelý stylus, ktorý disponuje vysokou presnosťou s 8 192 úrovňami pritlačenia a 60° náklonom na tvorenie hladkých línií a prácu so štetcami. Určite oceníte intuitívne ovládanie pomocou otočného voliča Red Dial a kompaktné rozmery tabletu, ktorý disponuje ultra tenkým 8 mm telom.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového grafického tabletu XPPen Deco 03

  • Tenké telo s nízkou hmotnosťou
  • Aktívna plocha 229 × 127 mm
  • Citlivý stylus P05 s 8 192 úrovňami pritlačenia
  • Rozlíšenie snímacie vrstvy 5080 lpi
  • Ovládač Red Dial a šesť programovateľných tlačidiel
  • XPPen Deco 03 je navrhnutý pre pravákov aj ľavákov
  • USB, alebo bezdrôtové pripojenie cez USB ISM 2.4G prijímač
  • Grafický tablet je kompatibilný so zariadeniami Windows a macOS
  • 8× náhradný hrot, multifunkčný držiak na pero, USB flash disk, USB kábel

XPPen Deco 03 spolupracuje takmer s každým zariadením

Tablet XPPen Deco 03 podporuje širokú škálu profesionálnych aplikácií ako je Photoshop, Illustrator, GIMP, Blender, ZBrush, Maya, ArtRage a veľa ďalších. Grafický tablet je kompatibilný so systémami Windows 10/8/7 (32/64-bit) a Mac OS X 10.10 a vyšším. So stolným počítačom, alebo notebookom prepojíte grafický tablet XPPen Deco 03 pomocou USB kábla, alebo cez dodávaný bezdrôtový USB prijímač ISM 2.4G.

Vychutnajte si prirodzený zážitok z kreslenia

Zdokonalený stylus P05 podporuje až 60-stupňový náklon pre prirodzenejší zážitok z písania a kreslenia. Vďaka tomu môžete vytvárať plynulejšie a prirodzenejšie línie a ťahy s možnosťou pridania tieňovania. Pasívne pero disponuje dvoma tlačidlami na aktiváciu funkcie pravého tlačidla a režimu mazania. Navyše na svoju prevádzku nevyžaduje batériové napájanie.

Intuitívne ovládanie a rýchly prístup k obľúbeným funkciám

V rohu grafického tabletu XPPen Deco 03 sa nachádza multifunkčný ovládač Red Dial s plynulým otáčaním, ktorý dokonale zapadne do ruky a ponúkne intuitívne ovládanie s prístupom k množstvu pokročilých funkcií. K dispozícii je šesť programovateľných tlačidiel s možnosťou priradenia klávesových skratiek, ktoré vám uľahčia prácu v grafickej aplikácii a rozšíria tablet o ďalšie možnosti prispôsobenia.

XPPen Deco 03 je pripravený na vysoké pracovné nasadenie

Bezdrôtový grafický tablet XPPen Deco 03 je navrhnutý tak, aby prekonal hranicu medzi expresnými klávesami a oblasťou kreslenia. Dodáva sa s ochranným filmom, vďaka ktorému je zaručená jeho vysoká odolnosť pri každodennom používaní. Najnovší multifunkčný držiak pera udržuje stylus, hroty a bezdrôtový USB prijímač v bezpečí počas častého prenášania.



Parametre a špecifikácia

Parametre

Úrovne tlaku 8 192
Rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi
Technológia displeja Bez displeja
Rozhraní USB-C

Aktívna plocha

Šírka 229 mm
Výška 127 mm

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 1,7 mm
Šírka 35,1 mm
Výška 20 mm
Hmotnosť 630 g
Kód:  XPP2e3
Produktové číslo:  DC03

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19