Obnoviť stránku

XPPen Deco 01 (v2)

4,7 74 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
66,90 €

XPPen Deco 01 (v2)

Všestranný grafický tablet pre vysokú pracovnú efektivitu

S grafickým tabletom XPPen Deco 01 V2 budete môcť vytvárať pôsobivé náčrty, kresby, alebo dokonca editovať fotografie. Súčasťou príslušenstva je vyspelý stylus, ktorý disponuje vysokou presnosťou s 8 192 úrovňami tlaku a 60° náklonom na tvorenie hladkých línií a prácu so štetcami. Pri prenášaní tabletu oceníte jeho 8 mm hrubé telo a nízku hmotnosť.

Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XPPen Deco 01 V2

  • Tenké telo s nízkou hmotnosťou
  • Aktívna plocha 254 × 159 mm
  • XPPen Deco 01 V2 má citlivý stylus so symetrickým tvarom
  • 8 192 úrovní prítlaku
  • Rozlíšenie snímacie vrstvy 5080 lpi
  • Osem programovateľných tlačidiel
  • USB rozhranie
  • Grafický tablet je kompatibilný so zariadeniami Windows, macOS a Android
  • 8× náhradný hrot, stojan na pero, USB flash disk

XPPen Deco 01 V2 spolupracuje takmer s každým zariadením

XPPen Deco 01 V2 podporuje širokú škálu profesionálneho softvéru ako je Photoshop, Illustrator, GIMP, Blender, ZBrush, Maya, ArtRage a mnoho ďalších. Grafický tablet je kompatibilný so systémami Windows, macOS a tiež s mobilnými zariadeniami s operačným systémom Android 6 a vyššie. Ľahko ho prepojíte s tabletom, alebo smartfónom (modely s podporou OTG). Tablet XPPen Deco 01 V2 spolupracuje s mobilnou aplikáciou XPPen Deco Draw App a množstvom ďalších kresliacich nástrojov.

Vychutnajte si prirodzený zážitok z kreslenia

Zdokonalený stylus P05 podporuje až 60 stupňov náklonu pre prirodzenejší zážitok z písania a kreslenia. Vďaka tomu môžete na tablete XPPen Deco 01 V2 vytvárať plynulejšie a prirodzenejšie línie a ťahy s možnosťou pridania tieňovania. Pasívne pero disponuje dvoma tlačidlami na aktiváciu funkcie pravého tlačidla a režimu mazania. Navyše na svoju prevádzku nevyžaduje batériové napájanie.

Jednoduché ovládanie pomocou ôsmich programovateľných tlačidiel

Každodennú prácu s tabletom XPPen Deco 01 V2 vám uľahčí osem tlačidiel na prednej časti, ktorým môžete priradiť rôzne funkcie podľa vašich predstáv tak, aby ste dosiahli maximálnu efektivitu pri používaní. Za zlého osvetlenia grafický tablet XPPen Deco 01 V2 označí oblasť pracovnej plochy pomocou štvorice svetelných značiek tak, aby sa vám ľahšie pracovalo.

XPPen Deco 01 V2 je ideálny na webové konferencie a vzdialenú výučbu

S tabletom XPPen Deco 01 V2 môžete ľahko a rýchlo vkladať manuálne poznámky do dokumentov softvérového balíka Microsoft Office ako sú Word, PowerPoint, OneNote a ďalšie. Úpravy a anotácie v dokumentoch je možné vykonávať v reálnom čase počas streamovania, čím môžete oživiť vaše webové konferencie, či diaľkovú výučbu.



Parametre a špecifikácia

Parametre

Úrovne tlaku 8 192
Rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi
Technológia displeja Bez displeja
Rozhraní USB

Aktívna plocha

Šírka 254 mm
Výška 159 mm

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 0,8 mm
Šírka 35 mm
Výška 22 mm
Hmotnosť 570 g
Kód:  XPP2e1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DC01V2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17