Obnoviť stránku

XPPen Artist 12 Pro

4,7 21 hodnotení
264,90 €

XPPen Artist 12 Pro

Tvorivá sila je s grafickým tabletom XPPen Artist 12 Pro na vašej strane

XPPen Artist 12 Pro je grafický tablet vhodný predovšetkým pre začiatočníkov, ktorým umožní prevádzať kreativitu do digitálnej podoby. Tento model oplýva 11,6“ IPS displejom, na ktorý môžete kresliť pomocou pera s 8 192 úrovňami pritlačenia a schopnosťou rozoznať náklon až 60°. Vďaka ovládaciemu rozhraniu Red Dial je ovládanie tabletu ľahkou záležitosťou a na osem tlačidiel si dokonca môžete nastaviť vlastné skratky na rýchle spustenie obľúbených funkcií.

Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XPPen Artist 12 Pro

  • Tenký a ľahký dizajn
  • Úplne laminovaný IPS displej s veľkosťou 11,6“
  • Rozlíšenie 1 920 × 1 080 px a široké pozorovacie uhly
  • Farebný gamut 88 % NTSC
  • Citlivé pero s rozlíšením 5 080 lpi a 8 192 úrovní pritlačenia
  • Ovládacie rozhranie Red Dial
  • 8 úplne nastaviteľných expresných tlačidiel
  • Kompatibilita s veľkým množstvom grafického softvéru
  • Prepojenie cez USB a HDMI rozhranie
  • Praktický stojan, stojan na pero a 8× náhradný hrot sú súčasťou balenia


XPPen Artist 12 Pro si rozumie s množstvom nástrojov

Grafický tablet XPPen Artist 12 Pro spolupracuje so širokou škálou profesionálnych nástrojov vrátane programov ako je Photoshop, Illustrator, Blender, GIMP, Microsoft Teams, Twitch a mnoho ďalších. Zariadenie je kompatibilné s počítačmi vybavenými operačným systémom Windows 7/8/10, alebo MacOS 10.10 a novšie.

Veľmi jednoduché prepojenie s počítačom

Na maximálne jednoduché pripojenie grafického tabletu XPPen Artist 12 Pro k vášmu počítaču, alebo notebooku je k dispozícii kábel 3 v 1, ktorý zapojíte do USB a HDMI konektorov bez nutnosti použitia externého napájacieho adaptéra.

Precízne prevedenie vašej predstavy do digitálnej podoby

Špičkový IPS displej grafického tabletu XPPen Artist 12 Pro je vybavený technológiou úplnej laminácie, ktorá dokonale spája monitor so sklom. Vychutnajte si pracovné prostredie bez skreslenia, kde váš kurzor bude vždy na požadovanom mieste bez posunu. Vďaka vysokému rozlíšeniu displeja 1 920 x 1 080 pixelov a širokému pozorovaciemu uhlu 178° je navodený pocit porovnateľný s klasickým kreslením na papier.

XPPen Artist 12 Pro ponúka rýchly a plynulý výkon

Pasívne pero grafického tabletu XPPen Artist 12 Pro disponuje citlivosťou na pritlačenie s rozlíšením až 8 192 úrovní, vďaka čomu je zaručená zvýšená presnosť kreslenia a zlepšený výkon na vytváranie najjemnejších skíc a čiar s hrúbkou ľudského vlasu. Na napájanie pera nie je vyžadovaná žiadna batéria.

Grafický tablet Artist 12 Pro je ideálny na webové konferencie a vzdialenú výučbu

S tabletom XPPen Artist 12 Pro môžete ľahko a rýchlo vkladať ručné poznámky do dokumentov softvérového balíka Microsoft Office ako sú Word, PowerPoint, OneNote a ďalšie. Úpravy a anotácie v dokumentoch môžete vykonávať v reálnom čase počas streamovania, čím môžete oživiť vaše webové konferencie, či diaľkovú výučbu.

Praktické doplnky na posilnenie vašej kreativity

Grafický tablet XPPen Artist 12 Pro je vybavený radom praktických funkcií, ktoré zlepšia vašu kreativitu. Prenosný stojan je navrhnutý tak, aby zabránil otrasom, alebo kĺzaniu tabletu z hladkého povrchu. Navyše zmierňuje únavu očí a zabraňuje stuhnutosti dlane. Displej tabletu XPPen Artist 12 Pro je vybavený ochranným filmom, ktorý znižuje odlesky a chráni obrazovku pred poškriabaním. V príslušenstve nechýba ani praktický stojan na pero, ktorý ochráni jeho hrot pred poškodením.


Parametre a špecifikácia

Parametre

Rozlíšenie displeja 1920 × 1080
Úrovne tlaku 8 192
Rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi
Technológia displeja IPS
Rozhraní USB

Aktívna plocha

Šírka 256 mm
Výška 144 mm

Rozmery a hmotnosť

Uhlopriečka displeja 11,6 " (29,46 cm)
Hĺbka 12,9 mm
Šírka 351,5 mm
Výška 225,4 mm
Hmotnosť 980 g
Kód:  XPP2b2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  A12P

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12