Obnoviť stránku

Xiaomi Yi Smart Dash Camera Car DVR Gold

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Yi Smart Dash Camera Car DVR Gold

Ak hľadáte do svojho auta záznamovú kameru s vysokým rozlíšením obrazu a zároveň takú, ktorá zaberie minimum miesta, zastavte sa pri tomto kúsku. Minikamerky úspešnej čínskej značky disponujú nahrávaním vo vysokom rozlíšení a naozaj nijako nebránia vodičovi vo výhľade. Naviac je vyzbrojená objektívom so širokým pozorovacím uhlom a výbornou svetelnosťou. Zábery si môžete pozrieť na veľkom displeji a nahrávať môžete na pamäťové karty typu microSD. Táto kamera je dizajnovaná do elegantnej zlatej farby (dostupná aj v univerzálnej sivej) a v balení s ňou nájdete okrem iného napájací kábel a nalepovacíe držiak.

Čím Xiao Yi Smart Dash Camera Car DVR Gold zaujme?

  • Vskutku kompaktnými rozmermi
  • Nahrávaním vo vysokej kvalite Full HD alebo 2K
  • Širokým 165° pozorovacím uhlom
  • Prehľadným 2,7" displejom
  • Antikolíznym systémom a ADAS asistentom
  • Vysokou kvalitou potrebnou pre prípad nehody
  • Výbornou svetelnosťou objektívu
  • Nahrávaním do slučky a prepisovaním starých záznamov
  • Podporou microSD kariet
  • Prepracovaným G-senzorom
  • Konektivitou cez USB aj WiFi
  • Napájacím káblom a autoadaptérom v dodávke

Aká videa vie kamera zaznamenávať?

Auto kamera Xiao Yi Smart Dash vie nahrávať dvojaký kvalitu videí a môžete tak vybrať či uprednostníte viac detailov či rýchlejší snímkovanie. Na výber rýchle Full HD s 60 snímkami za sekundu alebo kvalitnejšie 2K rozlíšení s 30 snímkami za sekundu.

Bezpečnostné systémy kamery Xiao Yi Smart Dash

Kamera je vybavená aj niekoľkými bezpečnostnými systémami, ktoré spríjemňujú riadenie. Patrí medzi ne ADAS asistent čiže jazdné asistent s antikolizní funkcií. Ten stráži prípadné vybočenie z jazdného pruhu a odstup od vozidla idúceho pred vami. V prípade nehody je kamera schopná na základe prudkého brzdenia odhadnúť moment nehody a nahraný úsek automaticky zamknúť proti prepísaniu (inak štandardne prepisuje staré nahrávky a funguje v slučke). Túto možnosť má na svedomí prepracovaný G-senzor, ktorý okrem iného dokáže zmerať aj silu a smer záznamu. Ak nechcete nahrávať neustále, môžete tiež kameru nastaviť tak, aby vďaka senzoru spustila nahrávanie v okamihu prudkého zošliapnutia brzdy.

 

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi

Hlavný

Uhlopriečka displeja 2,7 "

Typ a funkcie

Funkcie Akumulátorové napájanie

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Kapacita batérie 240 mAh
Kód:  XIAcama01
Produktové číslo:  89005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18