Obnoviť stránku

Xiaomi Yi Action Camera Black Waterproof Set

Príslušenstvo k tovaru

Xiaomi Yi Action Camera Black Waterproof Set

Vrecková čierna kamera úspešnej čínskej značky, ktorá sa môže pochváliť výborným Full HD rozlíšením videí či špeciálnym vodoodolným obalom v balení na potápanie až do 40 metrov. Samozrejme, s ňou môžete fotiť pekné snímky či využiť extra širokouhlý objektív so 155° zorným poľom pre skvelé panoramatické zábery. Určite radi uvítate aj integrované moderné technológie WiFi a Bluetooth. Kamera podporuje veľkokapacitné pamäťové karty microSD a je dostupná v čiernom alebo bielom vyhotovení.

Čím minikamera Xiaomi YI Action Camera Black zaujme?

  • Výborným Full HD rozlíšením videa
  • Veľmi dobrým 16 MPx rozlíšením snímok
  • Špeciálnym vodoodolným puzdrom v balení
  • Vymeniteľnou batériou s vysokou kapacitou
  • 155° zorným poľom
  • Podporou microSD kariet až do 64 GB
  • Elegantným čiernym vyhotovením
  • Integrovaným WiFi a Bluetooth

Ako sa Xiaomi YI Action Camera Black ovláda?

Ovládanie akčnej kamery je veľmi jednoduché a jednoduchým stlačením jedného tlačidla získate snímku alebo začnete nahrávať video. Pre najkomfortnejší prenos dát je kamera vybavená WiFi, ktoré umožní rýchlo nahrať získaný materiál do počítača. Videá a fotky tak budete mať hneď pripravené na zdieľanie. Vďaka technológii Bluetooth potom môžete spojiť kameru s vaším smartfónom a ten sa premení na diaľkovú spúšť, takže selfie zábery z diaľky už nebudú žiadny problém.

 
Kód:  XIAcamc05
Produktové číslo:  88023

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17