Obnoviť stránku

Xiaomi Watch 2 Pro – Bluetooth Silver Case with Brown Leather Strap

4,5 2 hodnotení
Super cena
239 € Ušetríte 20 €

Xiaomi Watch 2 Pro – Bluetooth Silver Case with Brown Leather Strap

Inteligentné a štýlové hodinky s operačným systémom Google Wear OS

Majte na ruke vždy to najlepšie od Googlu a zažite inteligentnejší život so smartwatch Xiaomi Watch 2 Pro. Tie využívajú operačný systém Wear OS by Google. Preto budete mať k dispozícii širokú škálu užitočných aj zábavných aplikácií a pritom sa môžete spoľahnúť na plynulý chod. Všetky informácie budú skvele čitateľné na 1,43-palcovom AMOLED displeji s jemnosťou 326 PPI a rozlíšením 466 × 466 px. Elegantný vzhľad inteligentných hodiniek je umocnený rámikom z nehrdzavejúcej ocele, ktorý je osadený dvoma tlačidlami a praktickou otočnou korunkou uľahčujúcou ovládanie. Na zaznamenanie športového výkonu je k dispozícii viac ako 150 športových režimov. O presné údaje sa stará dvojpásmová GPS a modernizovaný 12-kanálový PPG senzor. Smart hodinky Xiaomi Watch 2 Pro monitorujú pulzovú frekvenciu, saturáciu krvi kyslíkom, úroveň stresu aj dĺžku a kvalitu spánku. Pomocou technológie NFC je možné využiť bezkontaktné platby cez Google Pay.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Xiaomi Watch 2 Pro Bluetooth Silver

  • 1,43" AMOLED displej s rozlíšením 466 × 466 px je chránený odolným sklíčkom
  • Puzdro z nehrdzavejúcej ocele je osadené dvoma bočnými tlačidlami a otočnou korunkou kvôli ľahšiemu ovládaniu
  • Čip s podporou viacsystémovej GPS zahŕňa GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS na presné určenie polohy
  • Operačný systém Wear OS by Google
  • Výkonný 4 nm procesor a 32 GB interná pamäť na aplikácie, ciferníky, obrázky, či hudbu
  • Spárovanie so smart telefónom cez Bluetooth
  • Vďaka zabudovanému reproduktoru a mikrofónu môžete cez spárovaný smartphone vybaviť telefónne hovory
  • Technológia NFC umožní vykonávať bezkontaktné platby cez Google Pay
  • Inteligentné hodinky disponujú viac ako 150 športovými režimami
  • Vodoodolnosť do 5 ATM vám umožní s hodinkami bez problémov plávať
  • Na výber zo širokej ponuky ciferníkov
  • Pri bežnom používaní vydržia až 65 hodín
  • Celodenné sledovanie pulzovej frekvencie a okysličenia krvi cez modernizovaný PPG biosenzor
  • V prípade potreby tromi stlačeniami dolného tlačidla začnete volať núdzovému kontaktu (je nutné mať hodinky spárované s telefónom)
  • Presnejšie meranie dĺžky a fáz spánku
  • Užitočné funkcie ako Detekcia stresu, Dýchacie cvičenia, Index zdravia aj Zdravie žien
  • Funkcia kalendára, ovládanie hudby, stopky, baterka, kompas, kalendár, nadmorská výška aj záznam zvuku
  • Súčasťou balenia je čierny remienok vyrobený z fluorokaučuku

Precízne spracovaný AMOLED displej s jemným rozlíšením

Na AMOLED displej smart hodiniek Xiaomi Watch 2 Pro bude radosť pozerať. Na 1,43“ displeji bude všetko skvele viditeľné a vďaka AMOLED technológii sa môžete tešiť na farebnejšie a plynulejšie zobrazenie. GPS hodinky Xiaomi Watch vynikajú rovnako skvelou čitateľnosťou na priamom slnku, takže vám neunikne žiadna prichádzajúca notifikácia. Jas dosahuje maximálnu hodnotu 600 nitov. Displej hodiniek má rozlíšenie 466 × 466 px s jemnosťou 326 PPI. Vzhľad hodiniek si ľahko upravíte výberom z ohromného množstva ciferníkov. Displej je usadený v rámiku z nehrdzavejúcej ocele, na ktorom sú umiestnené dve tlačidlá a otočná korunka kvôli pohodlnejšiemu ovládaniu.

Inteligentné hodinky Xiaomi Watch 2 Pro podporujú bezkontaktné platby

Vďaka technológii NFC môžete využiť bezkontaktné platby a platiť hodinkami Xiaomi prostredníctvom Google Pay. Okrem toho inteligentné hodinky podporujú viac ako 200 populárnych aplikácií tretích strán, ktoré si je možné stiahnuť a nainštalovať z Google Play. Vďaka operačnému systému Wear OS by Google sa taktiež môžete tešiť na niektoré predinštalované aplikácie s plynulým chodom.

Smart hodinky majú dvojpásmovú GPS a viac ako 150 športových režimov

Smart hodinky sú vybavené vlastnou dvojpásmovou GPS s podporou piatich satelitných systémov: Beid, GPS, GLONASS, Galileo a QZSS. Vďaka tomu dokážu presne určiť vašu polohu počas tréningu. Môžete sa tak spoľahnúť na presné určenie vzdialenosti aj vašej rýchlosti. Záznamy z vonkajšej aktivity (beh, cyklistika) si možno po novom prezrieť v aplikácii Mi Fitness, v ktorej uvidíte každý svoj krok na trase. V inteligentných hodinkách sú navyše predinštalované Mapy Google, vďaka čomu môžete využiť hlasové navigačné pokyny priamo z hodiniek. Pomocou hodiniek Xiaomi Watch 2 Pro presne zmeriate parametre vášho výkonu – pulzová frekvencia, priemerná teplota, alebo spálené kalórie. Na výber budete mať z viac ako 150 športových režimov. Smart hodinky majú vodoodolné vyhotovenie do 5 ATM, takže sa môžete bez obáv pustiť do plávania a monitorovať svoj plavecký výkon. O daždi či pote ani nehovoriac, smartwatch Xiaomi Watch 2 Pro ani jedno neublíži.

Prepracovaný 12-kanálový biosenzor PPG

Smart hodinky Xiaomi Watch 2 Pro vykonávajú 24-hodinové monitorovanie srdcovej frekvencie a dokážu monitorovať hladinu kyslíka v krvi SpO₂. PPG biosenzor so zdokonaleným hardvérom aj algoritmom sa postará o presnejšie meranie pulzovej frekvencie pri aktivitách s nízkou i veľmi vysokou intenzitou. Ak budete v strese, hodinky Xiaomi Watch 2 Pro vám môžu ponúknuť dychové cvičenia, ktoré slúžia na upokojenie. Interval merania okysličenia krvi si môžete upraviť – ponechať celodenný, alebo nastaviť vami preferovaný interval. Prepracované bioelektrické impedančné senzory a vedecké algoritmy dokážu merať napríklad aj hladinu telesného tuku, mieru bazálneho metabolizmu a kostrový obsah minerálnej soli. Získate tak lepšiu predstavu o svojom tele.

S hodinkami Xiaomi Watch budete mať prehľad o svojom odpočinku

Inteligentné hodinky Xiaomi Watch 2 Pro presnejšie zaznamenajú váš nočný spánok aj so všetkými jeho fázami a zároveň zachytia aj občasné krátke zdriemnutia počas dňa. S hodinkami Xiaomi môžete identifikovať svoj spánkový vzorec a zlepšiť spánkové návyky.

Vysokokapacitná batéria s dlhou životnosťou

Štýlové inteligentné hodinky Xiaomi Watch 2 Pro sú vybavené 495 mAh batériou, ktorá vydrží až 65 hodín pri bežnom používaní, za čo vďačí hybridnej architektúre Qualcomm optimalizujúcej spotrebu energie. Opätovné dobitie sa vykonáva prostredníctvom magnetickej nabíjačky.

Svižný chod s nižšou spotrebou energie

V inteligentných hodinkách Xiaomi Watch 2 Pro je použitý 4 nm procesorom, ktorý vyniká lepším výkonom a nižšou spotrebou energie. 32 GB interná pamäť vám poskytne dostatok priestoru na nainštalovanie celého radu aplikácií, ciferníkov, či uloženia veľkého množstva playlistov na počúvanie hudby.

So smartwatch Xiaomi Watch 2 Pro neprepasiete žiadny hovor

Pripojte smartwatch Xiaomi Watch 2 Pro k vášmu telefónu pomocou Bluetooth a môžete vybavovať prichádzajúce hovory zo zápästia. Hodinky sú totiž vybavené mikrofónom aj reproduktorom. Ten je možné využiť aj v krízovej situácii, pretože trojitým stlačením bočného tlačidla v pravom dolnom rohu vytočíte núdzový kontakt. Na fungovanie tejto funkcie je potrebné pripojiť inteligentné hodinky Xiaomi Watch 2 Pro k mobilnému telefónu pomocou Bluetooth a v aplikácii nastaviť núdzový kontakt. Na kontakt môže byť zaslané upozornenie aj automaticky, ak do 60 sekúnd neodpoviete na výzvu, že ste v poriadku.

Jednoduchšie zhotovovanie fotografií

Na displeji hodiniek Xiaomi Watch 2 Pro sa dá zobraziť náhľad fotografie, ktorú sa chystáte urobiť cez spárovaný inteligentný telefón. Ovládať je samozrejme možné aj spúšť fotoaparátu, nahrávať videá, či nastaviť časozberné snímky s časovačom na 3 a 5 sekúnd.

Majte všetky informácie pod dohľadom

Všetky namerané hodnoty sa po spárovaní hodiniek Xiaomi Watch 2 Pro so smartfónom prenášajú do aplikácie Mi Fitness, v ktorých môžete lepšie sledovať zmeny svojho zdravotného stavu, aktivity aj odpočinku a lepšie všetky dáta vyhodnotiť. Tešiť sa môžete aj na podporu populárnych aplikácií, ako je Strava, či Suunto.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Unisex
Kompatibilný OS Android, iOS, Windows
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, iOS 12, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,81 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 46 mm
Farba puzdra Strieborná
Štandard odolnosti Norma ČSN EN 13319
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 113,3 g

Funkcie

Športové aktivity Fitness, Outdoor, Plávanie
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Sledovanie menštruačného cyklu
Smart funkcie Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Always On Display, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami
Sledovanie polohy a trasy Cez GPS spárovaného telefónu
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie
Hlasový asistent Alexa (nie je podporované CZ, SK, HU)

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Odpoveď na správu diktovaním, Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Wear OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Slovenčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Hnedá
Materiál remienka Koža
Vymeniteľný remienok Nie
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 22 cm
Typ zapojenia 24mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Xiaomi
Modelový rad Mi Watch
Kód:  XIMiw2Pr4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  47008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19