Obnoviť stránku

Xiaomi Smart Band 8 Champagne Gold

4,7 163 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -6 %
33,90 € 35,90 €

Xiaomi Smart Band 8 Champagne Gold

Posuňte sa ďalej s fitness náramkom Xiaomi Smart Band 8

Xiaomi Smart Band náramok je tu vo svojom novom rade s poradovým číslom 8. Aj naďalej zostáva verný klasickému a používateľovi overenému oválnemu tvaru so zaobleným displejom. Nový kovový rám s galvanickým pokovaním NCVM pôsobí štýlovým dojmom, čo v kombinácii so širokou ponukou remienkov z rôznych materiálov, dá jasne vyniknúť ich vzhľadu. JasnýAMOLED displej s 1,62" uhlopriečkou má jemnosť 326 ppi a vďaka senzoru okolitého svetla sa teraz pýši adaptívnym jasom, ktorého maximálna hodnota dosahuje 600 nitov. Na displeji fitness náramku Xiaomi Smart Band 8 si budete môcť nastaviť na pozadí svoj vlastný obrázok – zakaždým, keď zdvihnete zápästie, bude váš deň krajší. Okrem toho si budete môcť vybrať zďalších viac ako 200 ciferníkov a teraz máte možnosť aktivovať režim always-on, aby ste mali dokonalý prehľad o prichádzajúcich notifikáciách. Novinkou je možnosť fitness náramok nosiť ako prívesok alebo si vybrať z celého radu funkčných aj elegantných remienkov. Napríklad štýlovú kombináciu kože a kovu, TPU, pletených remienkov a mnoho ďalšieho.

Kľúčové vlastnosti smart náramku Xiaomi Smart Band 8 Champagne Gold

  • 1,62" AMOLED displej (490 × 190 px) s jemnosťou 326 PPI
  • Senzor svetla pre adaptívny jas displeja; maximálna hodnota jasu 600 nitov
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.1
  • Elegantný a štýlový kovový rám
  • Odolnosť proti vode (5 ATM)
  • Skórovací systém Personal Activity Intelligence (PAI)
  • Krokomer, meranie vzdialenosti a spálených kalórií
  • Fitness náramok monitoruje tepovú frekvenciu, kvalitu spánku, okysličenie krvi (SpO2) a dýchanie
  • Xiaomi náramok Smart Band 8 ponúka podporu viac ako 150 športových režimov
  • Profesionálne meranie tréningu
  • Príjem mobilných notifikácií (Android, iOS)
  • Inteligentný náramok zobrazí upomienky na udalosti, ukáže aktualizované počasie (oboje po spárovaní s mobilným telefónom)
  • Možnosť nastavenia si budíka
  • Vybrať si môžete z viac ako 200 farebných ciferníkov
  • Rýchloupínací systém na jednoduchú výmenu remienkov
  • Smart náramok Xiaomi Smart Band 8 s až 16-dňovou výdržou batérie pri každodennom používaní
  • Podpora rýchleho nabíjacieho 2C opätovne nabije náramok za 1 hodinu

Náramok Xiaomi Smart Band 8 sa pýši 1,62" AMOLED displejom

Fitness hodinky Xiaomi sú vybavené 1,62 " AMOLED displejom s jemnosťou 326 PPI. Vďaka prítomnosti senzora svetla sa jas displeja prispôsobuje okoliu. Na personalizáciu displeja náramku Xiaomi Smart Band 8 využite jeden z viac ako dvoch stoviek pokročilých ciferníkov s oveľa lepším vykresľovaním a podporou always-on-display. Do fitness náramku si môžete nahrať aj veselé a zábavnéciferníky, ktoré vám prejasnia deň a zaženú nudu.

Fitness náramok Xiaomi Smart Band 8 môžete používať ako prívesok

Pomocou nového rýchloupínacieho mechanizmu môžete fitness náramok Xiaomi Smart Band 8 v okamihu premeniť na prívesok, čím ho premeníte na šikovný šperk. V tomto režime môžete kedykoľvek sledovať čas a spoľahnúť sa na počítanie krokov.

Fitness náramok podporuje viac ako 150 športových aktivít

Xiaomi Smart Band 8 ponúka podporu viac ako 150 športových aktivít. Pre bežcov je vo fitness náramku pripravených 10 bežeckých kurzov s rôznou intenzitou, ktoré si vyberiete s ohľadom na svoju kondíciu a športové skúsenosti. V aplikácii Mi Fitness uvidíte množstvo rôznych ukazovateľov, ktoré vám pomôžu s tréningom. Uvidíte napríklad frekvenciu kroku, dĺžku kroku, silu dopadu a štýldopadu. Po tréningu s fitness náramkom Xiaomi Smart Band 8 na ruke môžete zistiť vplyv tréningu na vaše telo. Pozrite sa na “Tréningový efekt“ a fitness náramok Xiaomi vám ukáže, či bol tréning aeróbny, anaeróbny alebo kombinovaný.

Behajte ako profesionál s pomocou bežeckej svorky

Zakúpte si špeciálnu svorku a pripevnite fitness náramok Xiaomi Smart Band 8 priamo na šnúrky topánok. V režime upevnenia na topánku získate prístup k 13 profesionálnym štatistikám a presnej interpretácii dát.

Xiaomi Smart Band 8 poskytne dokonalý prehľad o vašom tele

Fitness náramok Xiaomi pomocou integrovaného PPG biosenzora monitoruje srdcový tep a dýchanie 24 hodín denne. Nechýbajú ani funkcie na sledovanie stresu, menštruačného cyklu či dychové cvičenia a v prípade, že budete počas dňa málo aktívny, vyzve vás fitness náramok k aktivite. Xiaomi Smart Band 8 bude monitorovať vaše aktivity po celý deň, aj v noci, na čo využívainteligentné senzory. Okrem počítania prejdených krokov, vzdialenosti a spálených kalórií monitoruje aj SpO2, teda saturáciu krvi kyslíkom. Ide o veľmi dôležitý ukazovateľ vášho celkového zdravia. Pokiaľ bude hodnota saturácie krvi kyslíkom nižšia, fitness náramok Xiaomi Smart Band 8 vás ihneď upozorní vibráciami. Okrem toho zvládne fitness náramok zaznamenávať aj dobu vášhoodpočinku – teda spánok. Zvládne tak určiť jeho dĺžku a fázy (hlboký, ľahký a REM), vďaka čomu môžete jednoducho analyzovať svoje spánkové návyky. Fitness náramok Xiaomi vie dokonca sledovať aj dýchanie počas spánku, čím pomáha odhaliť problémy so spánkom, najmä napr. spánkového apnoe.

Xiaomi Smart Band 8 ohromí svojou výdržou

V normálnom režime vydrží Xiaomi Smart Band 8 na jedno nabitie skvelých 16 dní, v režime neustále aktívneho displeja potom 6 dní. Dobitie náramku pomocou rýchleho nabíjania zaberie približne 1 hodinu. Na spárovanie fitness náramku Xiaomi Smart Band 8 so smartfónom využijete bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.1.

Nebojte sa plávať, Xiaomi Smart Band 8 to s vami zvládne

Vďaka vodeodolnému (5 ATM) vyhotoveniu je fitness náramok Xiaomi Smart Band 8 vhodný aj do bazéna. Pri plávaní si budete môcť vybrať zo štyroch rôznych plaveckých štýlov na presnejšie meranie.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Unisex
Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Oválny
Uhlopriečka displeja 1,66 "
Rozlíšenie displeja 172 × 320 px
Typ displeja AMOLED

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 48 mm
Farba puzdra Zlatá
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Spôsob ovládania Dotykový displej
Hmotnosť 27 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Oxymeter, Kompas

Funkcie

Športové aktivity Aerobik, Chôdza, Turistika
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Pitný režim, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Režim spánku/nerušiť
Sledovanie polohy a trasy Cez GPS spárovaného telefónu

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina

Remienok

Farba ramienka Zlatá
Materiál remienka Polyuretán
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 21,1 cm

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 384 h (16 d)
Bežná výdrž batérie 144 h (6 d)
Kapacita batérie 210 mAh

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Xiaomi
Modelový rad Smart Band 8
Kód:  XI7000e2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  46719

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14