Obnoviť stránku

Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU

4,7 58 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
277,90 €

Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU

Robotický pomocník na vysávanie a mopovanie domácnosti

Nebuďte otrokom zdĺhavých domácich prác, medzi ktoré vysávanie a mopovanie skrátka patrí. Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU má vysokokapacitnú batériu, ktorá ho udrží v prevádzke až 2 hodiny. Pomocou zabudovaného dvojriadkového lasera a navigačného systému LDS si vytvorí presnú mapu vašej domácnosti a navrhne si optimálnu trasu upratovania. V sprievodnej aplikácii si potom môžete nastaviť frekvenciu upratovania aj časti domácnosti, ktoré chcete upratať. Vysoký sací výkon, nastaviteľný v 4 úrovniach, dosahuje hodnotu až 4000 Pa, vďaka čomu vysaje väčšie nečistoty, vlasy aj prach. Xiaomi Robot Vacuum S10+ EÚ sa vie efektívne vyhýbať prekážkam aj pri slabom osvetlení.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU

  • Robotický vysávač využíva laserový navigačný systém LDS
  • Presné mapovanie upratovacích trás
  • Zdokonalený systém Sweep & Mopping
  • Tlakové mopovanie pomocou odstráni aj odolné škvrny
  • Senzor proti pádu zo schodov
  • Sací ventilátor s výkonom 4000 Pa
  • Dobíjacia batéria s kapacitou 5200 mAh
  • Robotický vysávač disponuje detekciou, ktorá mu zabráni pri mopovaní vojsť na koberec
  • 3D vyhýbanie sa prekážkam
  • Podpora ovládania prostredníctvom aplikácie

Robotický vysávač Xiaomi má vysoký sací výkon

Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum S10+ EÚ spoľahlivo zbaví podlahy vo vašej domácnosti všetkých nečistôt. Sací ventilátor má výkon s hodnotou 4000 Pa, čím jednoducho nasaje vlasy, prach aj veľké častice pri prvom prejazde. Zvoliť si je možné celkovo zo 4 úrovní výkonu. Vysaté nečistoty putujú do nádoby s kapacitou 450 ml.

Vysokokapacitná batéria až pre 2 hodiny prevádzky

Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU je osadený dobíjacou batériou s kapacitou 5200 mAh, ktorá mu prepožičiava až 2-hodinovú výdrž. Čo je dostatok približne na upratovanie 200 ㎡ v režime štandard. To je viac ako dosť na upratovanie naozaj veľkých miestností.

Tlakové mopovanie účinne odstraňuje škvrny

Pomocou dvoch mopovacích vankúšikov, ktoré sa otáčajú vysokou rýchlosťou, robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU dokáže odstrániť mokré, suché aj iné škvrny. K robotickému vysávaču obdržíte dvojvrstvové kompozitné návleky z tkaných látok (80 % polyester + 20 % modifikované polypropylénové vlákno). Vysoký mopovací výkon sa postará o šetrné odstránenie škvŕn vo vašej domácnosti.

Automatický vysávač Xiaomi Robot Vacuum S10+ EÚ má veľkokapacitnú nádržku na vodu

Automatický vysávač má nádržku na vodu s inteligentným elektronickým ovládaním. Zmestí sa do nej 200 ml vody, ktorú uvoľňuje rovnomerne a bez úniku. Xiaomi Robot Vacuum S10+ EÚ dokáže mopovať za stálej vlhkosti až po dobu 80 minút na jedno nabitie, čo vystačí na umytie podláh s rozlohou až 150㎡ na jeden priechod.

Robotický vysávač má presnú laserovú navigáciu

Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum S10+ EÚ si pomocou dvojriadkového lasera a LDS LIDARu vie naskenovať miestnosti vašej domácnosti v 360°, čím si rýchlo vytvorí kompletnú mapu vašej domácnosti bez ohľadu na svetelné podmienky. Následne si robotický vysávač vytvorí optimálnu upratovaciu trasu na zvládnutie upratovania. Xiaomi Robot Vacuum S10+ EÚ sa neochvejne pohybuje aj pri slabom osvetlení vďaka 3D detekcii prekážok.

Xiaomi Robot Vacuum S10+ EÚ rozpozná koberce a rohože

Určite nechcete, aby vám v priebehu mopovania robotický pomocník vošiel na koberec. Xiaomi Robot Vacuum S10+ EÚ vie identifikovať okraje koberca, ktorému sa následne vyhne a pokračuje v mopovaní. Akonáhle robotický vysávač deteguje schody, alebo nejakú inú priepasť pred sebou, nebude ďalej v danom smere pokračovať, aby sa zabránilo jeho pádu.

Úplný prehľad a jednoduché ovládanie pomocou aplikácie Xiaomi/Mi Home

Stiahnite si do svojho zariadenia aplikáciu Xiaomi/Mi Home a ovládajte robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU na diaľku. Aj keď budete mimo domova, môžete robotickému vysávaču naplánovať upratovanie a vrátiť sa tak do čerstvo uprataného domova. Cez aplikáciu môžete vybrať aj konkrétne miesta, ktoré si prajete upratať, alebo vytvoriť plány aj s frekvenciou upratovania pre jednotlivé miestnosti. Vďaka certifikácii TÜV Rheinland sa môžete spoľahnúť na robustné zabezpečenie na ochranu svojho súkromia.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Vysávanie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Laserová
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Mobilná aplikácia
Kompatibilita Bluetooth
Vlastnosti Indikátor nabíjania, Indikátor plného koša

Typ povrchu

Typ povrchu Linoleum, Plávajúce podlahy, Hladké podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 6 h
Doba chodu 120 min
Kapacita batérie 5 200 mAh

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Kefy Rotačná
Ďalšie príslušenstvo Virtuálna stena, Mopovací nadstavec

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter
Oklep Automatický

Príkon

Príkon 50 W

Hlučnosť

Hlučnosť 55 dB

Zberná nádoba

Objem 0,65 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 9,7 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 4,6 kg

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  XIARV025
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  41722
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06