Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Roborock S6 White

5 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Roborock S6 White

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 2 v 1 s pokročilou funkciou mapovania

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 2 v 1 je vybavený zdokonaleným systémom mapovania priestoru, vďaka čomu zvládne až o 20 % rýchlejšie upratovanie tvrdých podláh aj kobercov pri zachovaní rovnakého výkonu. Špeciálne funkcie mopovania umožnia mokré čistenie a vysávanie súčasne, takže vám ušetrí veľa času a postará sa odokonale upratanú domácnosť. Všetky nečistoty sú nasaté do prachovej nádoby s objemom 0,48 l a o účinné zachytenie malých prachových častíc sa postará kvalitný HEPA filter.

Pokročilá navigácia s vylepšeným algoritmom SLAM

Xiaomi Roborock S6 využíva na plánovanie trasy upratovania inteligentný algoritmus simultánnej lokalizácie a mapovanie (SLAM) s funkciou predvídania, ktorý využíva napr. NASA pre svoje vozítka na Marse. 14 senzorov vrátane gyroskopu, rýchlomera a akcelerometra zabezpečuje presnú a bezpečnú navigáciu v priestore. Vďaka tomutointeligentnému systému si automatický vysávač bez problémov poradí aj s veľmi špecifickým členením miestnosti a postará sa o dôkladné upratovanie každého kúta.

Presné plánovanie upratovania s Xiaomi Roborock S6 pomocou pôdorysnej mapy

S využitím vysoko presného laserového diaľkomeru sa pri skenovaní priestoru senzor otáča rýchlosťou 300 ot./min. Získané dáta sú následne spracované pomocou špeciálneho algoritmu, pomocou ktorého je vytvorená presná pôdorysná mapa priestoru s presnosťou 98 %. Vďaka tomu môžete naplánovať upratovanie s Xiaomi Roborock S6 prekonkrétnu izbu, viac izieb, alebo dokonca celý váš domov.


Vysoký sací výkon

Základom robotického vysávača Xiaomi Roborock S6 je vysoko výkonný japonský motor NIDEC, ktorý disponuje sacím tlakom až 2 000 P a za minútu pojme 0,67 m3 vzduchu. Vďaka tomu sa radí medzi najvýkonnejšie robotické vysávače na trhu. Aj napriek znamenitému výkonu disponuje veľmi nízkou hlučnosťou, a tak vás pri práci nebudenijako rušiť.


Xiaomi Roborock S6

Funkcia mopovania vysávača Xiaomi Roborock S6

Doprajte svojim podlahám jasnejší lesk a hygienickú čistotu. Stačí zapojiť mopovaciu jednotku, doplniť vodu do 100 ml nádobky a Xiaomi Roborock S6 behom okamihu premeníte na pomocníka, ktorý dokáže vysávať a mopovať súčasne.

Xiaomi Roborock S6

Dôkladné čistenie pozdĺž stien

S využitím špeciálneho senzora si robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 udržuje odstup od steny vo vzdialenosti 10 mm pre bezpečný a plynulý pohyb. Pomocou rýchlo rotujúcej bočnej kefy dôkladne vymetá priestor pozdĺž steny a odstraňuje všetky nečistoty.

Xiaomi Roborock S6

Automatická detekcia kobercov

Po nabehnutí na koberec automatický vysávač Xiaomi Roborock S6 automaticky aktivuje režim vysoko výkonného sania, vďaka čomu efektívne odstránia všetky nečistoty. Po opustení koberca sa výkon sania opäť prepne do normálneho režimu.

Xiaomi Roborock S6

Tichá prevádzka Xiaomi Roborock S6

Aj napriek vysokému výkonu disponuje automatický vysávač veľmi nízkou hladinou hlučnosti 58 dB pri maximálnom výkone, takže vás Xiaomi Roborock S6 nebude pri práci či spánku vôbec rušiť.

Virtuálne steny na zabezpečenie vašej domácnosti

Teraz môžete ochrániť krehké predmety či zamedziť prístup do určitej časti miestnosti bez nutnosti použitia magnetických prúžkov. Stačí v mobilnej aplikácii umiestniť virtuálnu prekážku či nakresliť zakázanú zónu na zabránenie vstupu vysávača Xiaomi Roborock S6. Virtuálne bariéry a zakázané zóny môžu dosahovať veľkosti od 0,4metra do 10 metrov.

Xiaomi Roborock S6

Xiaomi Roborock S6 s dobíjacou lítium-iónovou batériou

Xiaomi Roborock S6 disponuje vysoko kvalitnou Li-Ion batériou s kapacitou 5 200 mAh. Pri úplnom nabití pritom dokáže pracovať po dobu až 2,5 hodiny, počas ktorej zvládne upratať až 250 m2 plochy. Úroveň nabitia indikuje rámik v blízkosti tlačidiel na vysávači.

Xiaomi Roborock S6

Automatické nabíjanie v dokovacej stanici

V prípade nízkej kapacity batérie robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 automaticky preruší upratovanie a s využitím senzorov lokalizuje najbližšiu dokovaciu stanicu, kde dobije akumulátor na 80 %. Potom pokračuje v upratovaní presne tam, kde predtým prestal a po dokončení práce sa automaticky vráti do stanice.


Ovládajte Xiaomi Roborock S6 na diaľku pomocou mobilnej aplikácie

S mobilnou aplikáciou Mi Home môžete Xiaomi Roborock S6 ovládať na diaľku, regulovať sací výkon, naplánovať upratovanie či sledovať aktuálnu trasu čistenia. Funkcia Floor Plan umožňuje uložiť až 3 pôdorysy pre maximálne zjednodušenie upratovania vášho bytu či domu. Taktiež môžete v pôdorysnej mape definovať upratovacie zóny spresným naplánovaním času ich čistenia.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie

Špecifické vlastnosti

Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Senzor proti pádu zo schodov

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi
Vlastnosti Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov

Typ povrchu

Typ povrchu Koberce, Tvrdé podlahy

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3 h
Doba chodu 150 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 58 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35,1 cm
Výška 9,1 cm
Hĺbka 35,1 cm
Hmotnosť 3,6 kg

Farba

Farba Biela

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia Áno

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB

Rozmery a hmotnosť

Výška 9,1 cm
Šírka 35,1 cm
Hĺbka 35,1 cm
Hmotnosť 3,6 kg
Kód:  XIAROd03
Produktové číslo:  473619
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02