Obnoviť stránku

Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64 GB Grey

4,8 347 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64 GB Grey

Vlastnosti telefónu

70 mm

Xiaomi Redmi Note 4 LTE Grey

70 mm

Xiaomi Redmi Note 4 LTE Grey

8,2 mm

Hmotnosť telefónu: 128 g

Uhlopriečka displeja

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

MIUI 8.0

typ operačného systému

Výdrž batérie

4 100 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Micro + Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

151 × 76 × 8,4 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

175 g

hmotnosť telefónu

Ergonomický mobilný telefón vás zaujme elegantným kovovým telom so zaoblenými hranami. Za plynulou prevádzkou náročných aplikácií stojí osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon, ktorý sľubuje o 62 % vyšší výkon pri spotrebe batérie zníženej o 30 %. Xiaomi Redmi Note 4 ďalej disponuje fotoaparátmi s vysokým rozlíšením, čítačkou odtlačkov prstov a funkciou Second space, ktorá vám umožní vytvoriť novú pracovnú plochu s rozdielnymi aplikáciami.


Xiaomi Redmi Note 4 LTE Grey

Obrázky a videá vo Full HD rozlíšení

Zakrivený displej s uhlopriečkou 5,5" výrobca vybavil technológiou IPS, ktorá zvyšuje vierohodnosť farieb a predovšetkým používateľovi ponúka ostrejší pozorovací uhol bez skreslenia obrazu. Obrazovka telefónu Redmi Note 4 LTE Grey disponuje Full HD rozlíšením 1 920 × 1 080, teda máte záruku, že fotky aj videá si na nej vychutnáte v plnej kvalite.

Profesionálny fotoaparát s rýchlym ostrením

S duálnym fotoaparátom s rozlíšením 13 a 5 Mpx môžete zábery snímať metódou HDR, teda skladaním rôzne exponovaných snímok do výslednej fotografie. Čo sa ostrenia týka, využíva Xiaomi Redmi Note hybridné ostrenie PDAF, ktoré rýchlo a presne zachytí pohyblivé objekty. K dispozícii je tiež rad filtrov a stickerov, ktorými môžete fotky rôzne vylepšovať. Nuda nehrozí – na robenie veľkého množstva snímkov máte k dispozícii kapacitu 64 GB úložiska.

Silnejšia batéria & signál, podpora LTE a rýchlejšie odomykanie telefónu

Smartfón Xiaomi napája batéria s kapacitou 4 100 mAh a jej životnosť navyše predlžuje úsporný procesor. Ponúka tiež anténu pre zlepšenie signálu a čítačku odtlačkov prstov, urýchľujúcu odomknutie telefónu. Note 4 má ďalej vo výbave 3,5 mm slúchadlový jack, integrovaný reproduktor a micro USB port pre napájanie. Samozrejmosťou je podpora funkcií GPS, Dual SIM a pokrytie všetkých potrebných LTE pásiem.

Kód:  XI130c

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01