Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU

Mobilný telefón Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU Screen

Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU bez váhania identifikujete ako smartfón. Budete s ním môcť byť v kontakte so svetom na internete, nahrávať videá a vyhotovovať fotografie štyrmi snímačmi, ale tiež využívať rad praktických aplikácií alebo hrať hry. Operačná pamäť zariadenia dosahuje kapacitu 6 GB. Disponuje výkonom aj pre 3D hry alebo virtuálnu realitu. Smartphonu Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU zaisťuje prísun energie batéria, ktorá má veľmi peknú výdrž vďaka veľkorysej kapacite 5000 mAh. Výrazným prvkom je aj konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Obnovovacia frekvencia displeja predstavuje 120 Hz. Smartfón Xiaomi disponuje nadstavbou MIUI.

Hlavné parametre smartfónu Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU

  • Pre SIM karty pripravená konfigurácia hybridný slot
  • RAM 6 GB a procesor MediaTek Helio G96
  • Grafický akcelerátor Mali G57 MC2
  • Rozhranie NFC na bleskové platby a synchronizáciu zariadenia
  • Zadný fotoaparát s rozlíšením 108 Mpx
  • Na chrbte mobilného telefónu nájdete 4 šošovky fotoaparátu
  • 67 W rýchleho nabíjania
  • Autorizácia prostredníctvom rozpoznávania tváre
  • Mobil Xiaomi má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU Bočný pohľad
Mobilný telefón Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU Možnosti pripojenia (porty)

Obrazovka a fotoaparát smartfónu Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom ponúkne Full HD rozlíšenie. Je založený na prémiovej AMOLED technológii so špičkovou kvalitou obrazu a nižšou spotrebou batérie. Pokiaľ vám ide aj o jeho frekvenciu, vyšplhala sa na 120 Hz. Výbavu pre momentky zabezpečuje v smartfóne Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 2Mpx makro objektív (f/2,4), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 108Mpx objektív (f/1,9). Fotografovanie značne zjednoduší presné a efektívne ostrenie fázovým posunom. Samozrejmosťou je praktická dióda na prisvietenie. Pre fotografov zapálených do selfie fotiek má mobilný telefón k dispozícii predný fotoaparát s rozlíšením 16 Mpx.

Smartfón Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU má bohatou výbavu

Smartfón dovoľuje vložiť dvojicu SIM kariet, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. Rozšíriť dátové úložisko nad rámec vnútorného úložiska je možné pomocou microSD karty. O zabezpečenie mobilu Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU sa postará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Cestu k okamžitému odomknutiu zariadenia bez nutnosti zadávania hesiel či kódov ponúka efektívne rozpoznávanie tváre. Nejedného používateľa poteší moderné a žiadané NFC, s ktorým bude platenie ešte ľahšie. Za zmienku stojí aj samozrejmá podpora rýchleho pripojenia k sieťam a senzory nenahraditeľné pre plnohodnotnú funkčnosť všetkých aplikácií.

Mobilný telefón Xiaomi Redmi Note 11 Pro EU Možnosti pripojenia (porty)
Kód:  EUXI244ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17