Obnoviť stránku

Xiaomi Redmi 9

4,5 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Redmi 9

Xiaomi Redmi 9 o sebe ihneď prezradí, že ide o smartfón. Umožní vám surfovať po sieťach, vyhotovovať fotografie aj videá štyrmi fotoaparátmi alebo relaxovať pri hraní hier. RAM má kapacitu 3 GB. Výkonnostne tak splní očakávania menej náročným. Smartfónu Xiaomi Redmi 9 dodáva všetku energiu batéria, ktorá má veľmi solídnu výdrž vďaka nadštandardnej kapacite 5020 mAh. Výrazným prvkom je aj konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Smartphone Xiaomi disponuje nadstavbou MIUI.

Základné prednosti smartfónu Xiaomi Redmi 9

  • Poslúži konfiguráciou dual SIM + pamäťová karta
  • Operačná pamäť 3 GB a CPU Mediatek Helio G80
  • Grafický akcelerátor Mali G52
  • Zadný fotoaparát zariadenia disponuje rozlíšením 13 Mpx
  • Na chrbte telefónu nájdete 4 fotoaparáty
  • 18 W rýchleho nabíjania
  • Systém na odomykanie smart telefónu pomocou tváre
  • Mobilný telefón Xiaomi má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM

Obrazovka a fotoaparát smartfónu Xiaomi Redmi 9

displej mobilného telefónu s výrezom v tvare kvapky ponúkne Full HD rozlíšenie. Je založený na obľúbenej technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Fotovýbavu tvorí v mobile Xiaomi Redmi 9 pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 5Mpx makro objektív (f/2,4), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 13Mpx objektív (f/2,2). Fotografovanie výrazne zjednoduší veľmi presné ostrenie fázovým posunom. Samozrejmou súčasťou je šikovná dióda na prisvietenie. Pre používateľov milujúcich vyhotovovanie selfie fotiek dostal mobil do výbavy predný snímač s rozlíšením 8 Mpx.

Smartfón Xiaomi Redmi 9 s praktickou výbavou

Smartfón umožňuje používať hneď dve SIM karty, a to vďaka samostatným slotom, nezaberá sa tak miesto na pamäťovú kartu. Rozšíriť dátové úložisko nad rámec vnútorného úložiska môžete s pomocou microSD karty. O zabezpečenie mobilu Xiaomi Redmi 9 sa postará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Variant bleskového odomknutia zariadenia bez toho, aby by bolo nutné zadať heslo, ponúka efektívne rozpoznávanie podoby tváre. V špecifikácii narazíte na značku OTG, čo v preklade znamená, že k smartfónu sa dá kedykoľvek pripojiť externý disk alebo flash disk. Samozrejmosťou je podpora rýchleho pripojenia k sieťam a senzory nenahraditeľné pre hladké fungovanie praktických aplikácií.

Kód:  XI214ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08