Obnoviť stránku

Xiaomi Mitu Watch 4 Pro

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mitu Watch 4 Pro

Inteligentné hodinky pre deti s integrovanou duálnou kamerou

Xiaomi Mitu Watch 4 Pro sú smart hodinky navrhnuté špeciálne pre deti. Hodinky ponúkajú veľa inteligentných funkcií, vďaka ktorým môžu deti byť v neustálom kontakte so svojimi najbližšími, ale takisto si s nimi užijú veľa zábavy. To, čo odlišuje smart hodinky Xiaomi Mitu Watch 4 Pro od ostatných, je dvojica integrovaných kamier, podpora duálnej GPS,NFC a 4G LTE siete. Prednej strane dominuje dotyková obrazovka s uhlopriečkou 1,7" a jemným rozlíšením 326 PPI, ktorá je chránená pred poškriabaním odolným 2,5D sklíčkom Gorilla Glass 3.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek pre deti Xiaomi Mitu Watch 4 Pro

  • Dotykový 1,7" LCD displej (326 PPI)
  • 2 integrované kamery (5 Mpx, f/2.4 + 8 Mpx, f/2.2)
  • Krokomer, predpoveď počasia, navigácia, SOS
  • Prehrávač hudby, prehliadač fotografií a videí
  • 8 GB interné úložisko
  • Integrovaný duálny GPS modul
  • Slot na SIM kartu s podporou 4G LTE sietí
  • Podpora bezkontaktných NFC platieb
  • Bezdrôtové Bluetooth rozhranie
  • 920 mAh batéria s výdržou 5 dní
2 integrované kamery

2 integrované kamery

Inteligentné hodinky pre deti Xiaomi Mitu Watch 4 Pro sú vybavené 2 kamerami. Ide o 5 Mpx širokouhlú selfie kameru na prednej strane vhodnú na videohovory a 8 Mpx fotoaparát na ráme hodiniek, ktorý umožní robiť fotografie a videá. Snímky možno ukladať do internej pamäte s kapacitou 8 GB a neskôr prezerať vgalérii.

Voděodolný design

Kvalitné spracovanie pre pohodlné nosenie

Detské smart hodinky Xiaomi Mitu Watch 4 Pro sú vyrobené z kvalitných a bezpečných materiálov. Silikónový remienok je príjemný na dotyk a zaistí pohodlné nosenie hodiniek po celý deň. Vďaka vodoodolnému dizajnu inteligentným hodinkám neublíži dážď, striekajúca voda ani stekajúci pot.

Vzdělávací funkce

Mitu Watch 4 Pro ponúkajú vzdelávacie funkcie

Smart hodinky pre deti Xiaomi Mitu Watch 4 Pro sú vybavené umelou inteligenciou a hlasovým asistentom Xiaoai, ktorý spolupracuje s radom výučbových aplikácií, zahŕňajúcim výučbu angličtiny, matematiky, rozvoj logického myslenia atď. K dispozícii je napr. interaktívna výučba angličtiny s hodnotením výslovnosti.

Podpora NFC plateb

Duálna GPS, podpora 4G LTE a NFC platieb

Pre presné sledovanie polohy sú inteligentné hodinky pre deti Xiaomi Mitu Watch 4 Pro vybavené duálnym GPS modulom. Pre aktiváciu funkcie telefonovania a videohovorov je k dispozícii slot na SIM kartu s podporou 4G LTE siete. Nechýba ani podpora technológie NFC, vďaka čomu môžu deti vykonávať bezkontaktné platby napr. v MHD.

Intuitivní ovládání

Intuitívne používateľské prostredie

Jednotlivé funkcie hodiniek možno ľahko ovládať pomocou dotykového displeja. K dispozícii je intuitívne prostredie založené na operačnom systéme Android Wear, ktoré je prispôsobené pre deti. Získajú tak okamžitý prístup k obľúbeným aplikáciám, uloženým snímkam či prehrávaču hudby.

Výdrž baterie 5 dní

Xiaomi Mitu Watch 4 Pro s výdržou batérie až 5 dní

Napájanie inteligentných hodiniek Xiaomi Mitu Watch 4 Pro zabezpečuje integrovaný akumulátor s kapacitou 920 mAh. Vďaka úspornému čipu a inteligentným algoritmom na úsporu energie je zaistená dlhá výdrž až 5 dní na jedno nabitie.



Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 1,78 "
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska 8 GB
Kód:  XI300i14a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16