Obnoviť stránku

Xiaomi Mi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum

S viacúčelovým vysávačom Xiaomi Truclean W10 vyčistíte podlahy jedným ťahom

Uľahčite si starostlivosť o podlahy vo vašej domácnosti s viacúčelovým vysávačom Xiaomi Truclean W10. Ten v jednom kroku precízne vysaje, vytrie a vyčistí tvrdé podlahy. Ak máte doma štvornohého maznáčika, tak sa nemusíte báť, pretože vysávač si poradí aj so zvieracími chlpmi. Zabudovaná batéria vydrží až 35 minút vysávania v závislosti na zvolenom režime, čo vám poskytne dostatok času na upratovanie vašej domácnosti. Tyčový batériový vysávač Xiaomi Truclean W10 je možné sklopiť až v uhle 90° a vy tak ľahko vysajete aj ťažko prístupné miesta napríklad pod posteľou a nábytkom. Všetky potrebné informácie sa vám budú premietať na dobre čitateľný LED displej.

Kľúčové vlastnosti aku vysávača Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum

  • 3 v 1 — vysávanie, vytieranie a čistenie v jednom kroku
  • Nastaviteľný uhol 90° na ľahké čistenie v horšie prístupných priestoroch
  • Zabudovaná dobíjacia batéria vydrží až 35 minút prevádzky
  • Nádržka na pevné nečistoty a nádoba na špinavú vodu
  • Tyčový akumulátorový vysávač Xiaomi Truclean W10 si poradí s nečistotami v kútoch miestností a pozdĺž nábytku
  • LED displej podáva informácie o vysávači v reálnom čase
  • Tri režimy výkonu — Automatický režim, Režim vysokého výkonu, Režim absorpcie vody
  • S vysávačom sa dobre manévruje
  • Kefa si poradí aj s chlpmi domácich miláčikov
  • Vysávač sa dobíja v dokovacej stanici, v ktorej môžete aktivovať hĺbkovú samočistiacu funkciu kefy
  • V parkovacej polohe môže vysávač zostať stáť na mieste

Inovovaná valčeková kefa pokryje väčšiu plochu

Na dosiahnutie precízneho a rýchlejšieho upratovania slúži zväčšená valčeková kefa, ktorá pokryje až trikrát väčšiu plochu oproti svojim predchodcom. Kefa sa pohybuje dopredu a vysáva, vytiera a čistí podlahu v jednom kroku. Tyčový vysávač s mopom Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum si poradí s najrôznejším neporiadkom aj odolnými škvrnami.

Tyčový vysávač s mopom Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum sa postará o mokré aj suché čistenie

Viacúčelový vysávač si poradí s najrôznejším neporiadkom, a to či už ide o pevné nečistoty, alebo rozliate tekutiny. Tyčový vysávač s mopom Xiaomi Truclean W10 si poradí aj s nečistotami okolo nábytku, v kútoch stien aj na schodisku. Predná a bočná strana kefy sa totiž zasúva až k stene.

Viacúčelový vysávač Xiaomi vyniká manévrovateľnosťou

Upratovanie s Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum nebude žiadna drina. Vďaka plynulo pohyblivému kĺbu sa vám bude vysávač flexibilne riadiť ľahko a bez námahy. Vo vysávači Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum je integrovaný ventilátor, ktorý oddeľuje vodu a vzduch, takže sa do neho nedostanú žiadne nečistoty, a to aj keď je vysávač sklopený naplocho. Viacúčelový vysávač sa dostane do priestorov so šírkou iba 12 cm, takže sa bez problémov dostanete aj do horšie prístupných priestorov pod pohovkami, posteľami, stolmi a stoličkami.

Skvele čitateľný LED displej a zvuková signalizácia

Všetky potrebné informácie budete mať vždy na očiach vďaka LED displeju, ktorý sa aktualizuje v reálnom čase. Tyčový batériový vysávač Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum navyše vyniká podporou zvuku vo viacerých jazykoch, vďaka čomu vás zrozumiteľne upozorní na nízky stav batérie, alebo zaplnenie nádoby na nečistoty.

Tyčový batériový vysávač Xiaomi Truclean W10 sa prispôsobí vašim potrebám

Počas automatického režimu prepína tyčový batériový vysávač Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum automaticky medzi šetrným a výkonným čistením na základe inteligentnej detekcie znečistenia. Vysávač si tak môže predĺžiť životnosť batérie a zvýšiť účinnosť upratovania. Aby bola vaša domácnosť bez nečistôt, vysávač Xiaomi Truclean W10 pri čistení podláh v reálnom čase recykluje špinavú vodu a čistí svoju kefu. Súčasťou vysávača je praktická nabíjacia stanica.

Vysávač disponuje inteligentným hĺbkovým samočistením

Vložte vysávač Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum do dokovacej stanice na automatické dobitie, aby bol opäť pripravený do akcie. Stlačením tlačidla môžete ľahko spustiť program hĺbkového samočistenia. Počet čistiacich cyklov sa automaticky upraví v závislosti od miery znečistenia kefy a vodného okruhu.

Tyčový akumulátorový vysávač Xiaomi Truclean W10 má batériu s vysokou kapacitou a tri režimy čistenia

Vo vysávači Xiaomi je umiestnená vysokokapacitná batéria s dlhou životnosťou. Vďaka 3 680 mAh kapacite vydrží tyčový akumulátorový vysávač Xiaomi Truclean W10 v prevádzke až 35 minút. Ruka v ruke s kapacitou idú aj nádrže na mokré a suché nečistoty, ktoré vynikajú rovnako veľkou kapacitou a teda ich nebude nutné často vyprázdňovať. Aby sa vysávač Xiaomi Truclena prispôsobil vašim požiadavkám na upratovanie, môžete využiť celkom tri režimy čistenia.

  • Automatický režim
  • Režim vysokého výkonu
  • Režim absorpcie vody

Tyčový batériový vysávač Xiaomi oddeľuje pevné aj kvapalné nečistoty

Viceúčelový tyčový batériový vysávač Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum disponuje dvoma nádobami na nečistoty – nádrž na špinavú vodu a nádoba na pevné častice. To vám tiež uľahčí vysypávanie nečistôt. Potrebujete si nutne odbehnúť a nechcete vysávač len tak pohodiť? V tom prípade oceníte parkovaciu pozíciu, v ktorej vysávač Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum zostane stáť vzpriamene na svojom mieste bez toho, aby došlo k jeho pádu. Majte vždy poruke náhradnú kefu, ak ju budete potrebovať. Tie je totiž možné na vysávači Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum ľahko a rýchlo vymieňať.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Antibakteriálny
Typ upratovania Mokré čistenie

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 0,5 h
Doba chodu 45 min
Kapacita batérie 3 680 mAh
Napätie batérie 28 V

Typ vysávača

Typ vysávača Tyčový, Ručný

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Akumulátor

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Zberná nádoba

Objem 3 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 37 cm
Výška 83,2 cm
Hĺbka 40,8 cm
Hmotnosť 15,35 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  XIARV371
Produktové číslo:  0725765702371

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06