Obnoviť stránku

Xiaomi Mi Robot Vacuum X10+ EU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Robot Vacuum X10+ EU

Hoďte starosti za hlavu a prenechajte upratovanie podláh robotickému vysávaču Xiaomi

Doprajte si zaslúžený komfort a zverte upratovanie kobercov a pevných podláh robotickému pomocníkovi. Xiaomi Robot Vacuum X10+ spája vysávač a mop, vďaka čomu bude o vaše podlahy skvele postarané. O načítanie miestností v domácnosti a presnú orientáciu v priestore sa stará laserová navigácia a predná RGB kamera. Vnútri robotického vysávača je umiestnená 5 200 mAh batéria, ktorá ho udrží v chode až 2 hodiny. Pomocou aplikácie môžete automatický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+ jednoducho ovládať a nastaviť si dobu a priorizáciu upratovania. Vysávač sa dobíja v dodávanej all-in-one dokovacej stanici. V nej sa čistia mopovacie podložky a vysávač do nej vysypáva vysaté nečistoty a vymieňa použitú špinavú vodu za čistú.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Xiaomi Robot Vacuum X10+

  • Robotický vysávač má pokročilú laserovú navigáciu
  • RGB kamera deteguje prekážky počas upratovania
  • Batéria s kapacitou 5 200 mAh vydrží až dve hodiny
  • Xiaomi Robot Vacuum X10+ má vysoký sací výkon a poradí si aj s kobercami
  • Akonáhle vysávač zaregistruje koberec, zdvihne obe mopovacie podložky o 7 mm, aby nedošlo k namočeniu/zašpineniu kobercov
  • Tri úrovne mopovania (nastavenie množstva vody na upratovanie)
  • Detekcia priestoru s nízkou výškou
  • Robotický vysávač Xiaomi má senzor proti pádu zo schodov
  • Podpora 3D máp
  • OTA aktualizácie (ďalšie funkcie sú priebežne aktualizované)
  • Na stanici sú umiestnené ovládacie tlačidlá a je možné aktivovať aj detskú poistku na zabezpečenie väčšieho pohodlia a bezpečia
  • Automatický vysávač aj all-in-one stanica sú v elegantnej bielej farbe
  • Nabíjacia dokovacia stanica s úzkym dizajnom
  • V stanici si robotický vysávač dobije batériu, vysype nečistoty, a vymení špinavú vodu za čistú
  • Obe mopovacie podložky sa po upratovaní v stanici vyčistia a vďaka dvojhodinovému sušeniu horúcim vzduchom budú opäť svieže, čisté a pripravené na použitie
  • Stanica disponuje 2,5-litrovým vreckom na pevné nečistoty, 2,5-litrovou nádobou na čistú vodu a 2,5-litrovou nádobou na špinavú vodu
  • Ovládanie cez aplikáciu Mi Home a podpora hlasového ovládania Google a Alexa

Inteligentné prepojenie stanice all-in-one a robotického vysávača Xiaomi

Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+ sa v dokovacej stanici nielen dobíja, ale taktiež do nej odváža nečistoty, špinavú vodu a naopak zase dopĺňa vodu čistú. Na to slúžia dva 2,5-litrové zásobníky – jeden na čistú a druhý na špinavú vodu. Vyprázdnenie prachu a nečistôt z nádoby vysávača do stanice s vloženým 2,5-litrovým vreckom trvá iba 10 sekúnd. V stanici sa taktiež čistia dve mopovacie podložky, aby ste mali istotu, že vaša domácnosť bude precízne vytretá. Mopovacie podložky vysávača Xiaomi sa sušia pomocou horúceho vzduchu a celý proces netrvá dlhšie ako 2 hodiny.

Flexibilné plánovanie upratovania pomocou kamery

Automatický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+ využíva pokročilú kameru ovládanú umelou inteligenciou, ktorá využíva grafický algoritmus na identifikáciu najrôznejších prekážok, na ktoré môže vysávač naraziť. 3D systém vyhýbania sa prekážkam S-Cross AI™ identifikuje predmety s presnosťou na milimetre. Robotický vysávač Xiaomi sa ľahko vyhne prekážkam a pokračuje v upratovaní bez nutnosti manuálneho zásahu.

Robotický vysávač Xiaomi X10+ si naskenuje celé miestnosti

Zariadenie využíva modernú laserovú navigáciu na 360 ° skenovanie miestností vašej domácnosti. Robotický vysávač si následne naplánuje presnú trasu na vykonanie upratovania, Detailné 3D mapy je možné vytvárať pomocou aplikácie Mi Home.

Automatický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+ rozpozná koberce

Akonáhle pri upratovaní narazí automatický vysávač na koberce, aktivujete sa zvýšený výkon sania na zabezpečenie precízneho upratovania. Pri nájazde robotického vysávača na koberec sa tiež zdvihnú mopovacie podložky, aby nedošlo k navlhčeniu alebo zašpineniu kobercov. Podložky sa automaticky zdvihnúť o 7 mm. Xiaomi Robot Vacuum X10+ disponuje cyklom návratu kvôli praniu mopu na zabezpečenie čistoty mopovacích podložiek.

Rotačné tlakové mopovanie

Vytieranie nebaví azda nikoho. Práve pre tieto prípady disponuje robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+ aj funkciou mopovania. O precízne vytieranie a odstránenie škvŕn na podlahách sa starajú dve rotujúce podložky, ktoré sa točia rýchlosťou až 180 otáčok za minútu. Vybrať si je možné z troch režimov pre množstvo použitej vody pri mopovaní. Xiaomi Robot Vacuum X10+ si poradí s rozliatou kávou, zaschnutým blatom aj ďalšími škvrnami. Ak nechcete byť rušení, môžete aktivovať režim jedného mopu na zabezpečenie tichšieho chodu.

Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+ má sací výkon na úrovni 4 000 Pa

Robotický vysávač nedá nečistotám šancu. Zlepšený sací výkon so zdokonaleným sacím ventilátorom spoľahlivo nasaje všetky nečistoty, dokonca aj prach, vlasy a zvieraciu srsť. Sací výkon vysávača Xiaomi X10+ je taký veľký, že vysaje nečistoty aj zo štrbín v podlahe.

Automatický vysávač Xiaomi X10+ dbá na vaše súkromie

Automatický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+ disponuje certifikátom TÜV Rheinland Cybersecurity and Privacy Protection Standard.

Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+

Xiaomi X10+ má RGB kameru

Predná kamera slúži robotickému vysávaču Xiaomi Robot Vacuum X10+ na presnú detekciu objektov.

Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+

Správa máp domácnosti

Mapy vašej domácnosti budú šifrované, takže sa k nim nikto cudzí nedostane.

Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+

Bezpečnostný čip MJA1

Automatický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+ disponuje čipom MJA1, ktorý poskytne špičkovú hardvérovú ochranu a bezpečný prenos používateľských dát.

Aplikácia Mi Home

Sledujte priebežný stav upratovania, ovládajte robotický vysávač Xiaomi na diaľku v aplikácii Mi Home. Tá navyše ponúka špičkovú medzinárodnú bezpečnostnú ochranu s akreditovanými bezpečnostnými certifikátmi založenými na normách ISO 27001, ISO 27701 a ETSI EN 303 645.

Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+ zaujme minimalistickým dizajnom

Dizajn robotického vysávača kombinuje moderné technológie, vysokú účinnosť a prvotriedne dizajnové vyhotovenie. Nabíjacia dokovacia stanica vysávača Xiaomi Robot Vacuum X10+ vyniká úzkym dizajnom, ktorý šetrí miesto a ľahko tak zapadne do ľubovoľnej miestnosti v domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Vysávanie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Laserová
Počet bočných kief 1
Funkcie Senzor proti nárazu, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Detekcia znečistených miest, Časový rozvrh upratovania

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi
Vlastnosti Diaľkové ovládanie

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Napájanie

Typ napájania S káblom
Typ batérie Li-Ion
Doba chodu 120 min
Kapacita batérie 5 200 mAh

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický, 2 v 1

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 9,7 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 4,4 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  XIARV401
Produktové číslo:  BHR6363EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12