Obnoviť stránku

Xiaomi Mi Pocket Speaker 2 White

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Xiaomi Mi Pocket Speaker 2 White

Xiaomi uviedlo na trh nový bezdrôtový reproduktor Xiaomi Mi Pocket Speaker 2, ktorý zaujme nielen svojím výkonom, ale aj dizajnom. Celé zariadenie bolo zapustené do bielej hliníkovej zliatiny vytvarovanej do tvaru valca. Ten má na hornej strane umiestnené špeciálne tlačidlo ovládajúce hlasitosť, zapnutie/vypnutie a pripojenie cez Bluetooth. V bielom bezdrôtovom reproduktore sa nachádza reproduktor Tymphany zaručujúci kvalitu od dánskej spoločnosti.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového reproduktora Xiaomi Mi Pocket Speaker 2 White

  • Kvalitné hliníkové telo v bielej farbe
  • Doba prehrávania dosahuje až 7 hodín
  • Integrovaný mikrofón pre komunikáciu
  • Veľmi jednoduché ovládanie pomocou otočného tlačidla
  • Kvalitné reproduktory od dánskej spoločnosti Tymphany
  • Užívajte si čistý zvuk s dynamickými basmi, kdekoľvek sa nachádzate

Počúvajte hudbu, nech ste kdekoľvek

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Mi Pocket Speaker 2 White umožňuje až 7-hodinové počúvanie hudby na jedno nabitie. Za takúto dobu sa vám môže stať, že vám začne niekto telefonovať alebo budete potrebovať opustiť miesto, z ktorého počúvate. Kvôli tomu má Xiaomi reproduktor integrovaný mikrofón a dosah Bluetooth 4.1 až na 10 metrov.

Veľmi jednoduché ovládanie

Ovládanie reproduktorov Xiaomi nebolo nikdy jednoduchšie. Stačí sa naučiť 3 základné gestá a následne ich budete môcť aplikovať pokojne aj poslepiačky. Na hornej časti valca sa nachádza pohyblivé tlačidlo, s ktorým možno manipulovať tromi spôsobmi – otáčať pre ovládanie hlasitosti, stlačiť pre vypnutie/zapnutie a pridržať pre spárovanie Bluetooth.

Kód:  XI300h19
Produktové číslo:  15686
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12