Obnoviť stránku

Xiaomi Mi Induction Heating Rice

4,8 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Induction Heating Rice

Inteligentný tlakový ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice s indukciou

Elegantný ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice sa vďaka zdokonalenej elektromagnetickej indukcii postará o rovnomerné varenie ryže so zachovaním všetkých dôležitých živín. Aby sa dosiahli čo najlepšie výsledky, je ryžovar Xiaomi vybavený kvalitnou liatinovou nádobou, ktorá disponuje jedinečnou tepelnou stabilitou a magnetickou priepustnosťou.


Kľúčové vlastnosti ryžovaru Xiaomi Mi Induction Heating Rice

  • Dokonale uvarená ryža s vynikajúcou chuťou a vôňou
  • Tlakový ohrev a magnetická indukcia
  • Možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou
  • Možnosť využitia ryžovaru Xiaomi Mi Induction Heating Rice ako pomalého hrnca
  • Rovnomerná tepelná úprava
  • Ryžovar Xiaomi sa skvele prispôsobí rôznym typom ryže
  • Vnútorná nepriľnavá nádoba zo sivej liatiny
  • Bezkonkurenčná tepelná stabilita a priepustnosť
  • Jednoduchá údržba a prenášanie ryžovaru

Elektromagnetická indukcia

Už vás nebude obťažovať žiadne pripaľovanie pokrmu ani nedovarená ryža. Oproti bežným ryžovarom, ktoré na varenie ryže používajú platničku s nerovnomerným ohrevom, je ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice vybavený inovatívnou technológiou mikro-tlakového ohrevu magnetickou indukciou, vďaka ktorej je dosiahnutá presná kontrola teploty a rovnomerné uvarenie každého zrnka ryže.


Nádoba zo sivej liatiny

Ryžovar Mi Induction Heating je vybavený vnútornou nádobou zo sivej liatiny, ktorá sa pýši vynikajúcimi indukčnými vlastnosťami a schopnosťou dlhšie uchovávať teplo. Vďaka tomu je zaistené rovnomernejšie prehrievanie jedla, aby bola uvarená ryža krásne jemná a voňavá. Špeciálna nepriľnavá PFA vrstva od japonského výrobcu Daikin sa okrem vynikajúcej odolnosti a nulovej priľnavosti rovnako veľmi ľahko čistí.


Smart mobilná aplikácia

Na zaistenie pohodlného varenia na diaľku môžete ryžovar Xiaomi prepojiť s praktickou mobilnou aplikáciou a vopred si zaistiť uvarenú večeru.


Multifunkčné využitie

Vďaka tlakovému ohrevu sa nemusíte obmedzovať len na varenie ryže. Ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice toho zvládne oveľa viac! V mobilnej aplikácii nájdete množstvo výborných receptov a postupov, pomocou ktorých pripravíte chutné mäso, zeleninu, výživné obilné kaše atď. a zaistíte si tak pravidelný prísun vyváženej stravy.

Ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice pripraví ryžu na mieru vašej chuti

V priebehu prípravy môžete pomocou mobilnej aplikácie zvoliť preferencie chuti a ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice podľa vašich inštrukcií následne automaticky upraví teplotu varenia. Vďaka tomu ovplyvníte nielen výslednú textúru, ale aj lepivosť a tvrdosť ryže podľa vašej individuálnej chuti. Xiaomi počas vývoja inteligentného ryžovaru nazbieral veľké množstvo dát, vďaka ktorým je umožnených vyše 2 000 spôsobov varenia ryže. Podľa zadaných preferencií ryžovar presne spozná, kedy by sa mala voda začať variť, kedy je nutné znížiť teplotu a aký veľký tlak je potrebné použiť.



Kód:  XIAII101
Produktové číslo:  472927

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01