Obnoviť stránku

Xiaomi Mi Drone (4K)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Drone (4K)

Známy čínsky výrobca telefónov a mobilného príslušenstva sa vrhá do sveta dronov. Predstavuje tak inteligentnú kvadrokoptéru Xiaomi Mi Drone, ktorá ponúkne pokročilé funkcie aj bežným používateľom, dlhú dobu letu (až 27 minút) a slušnú cenu.

Kľúčové vlastnosti

  • Trojosová kamera s vysokým 4K rozlíšením
  • Magnéziový skelet
  • Šikovné funkcie vďaka GPS
  • Výška až 120 metrov
  • Dĺžka letu 27 minút
  • Vysielač s uchytením pre telefón
  • Dosah vysielača 2 km

Dokonalá konštrukcia pre maximálny zážitok

Štyri vrtule dokážu zdvihnúť Drone s magnéziovým skleletom do maximálnej výšky 120 metrov, kde môže letieť rýchlosťou až 65 km/h. Čas letu určuje kapacita batérie, ktorá je 5200 mAh. Užijete si tak až 27 minút zábavy. Pri nízkej hladine nabitia vás sám upozorní, aby sa včas a bezpečne vrátil.

Kamera s vysokým rozlíšením

Spodná časť je vybavená odnímateľnou kamerou v tvare gule, ktorá je uchytená na osovom stabilizačnom kĺbe. Xiaomi ponúka dva typy kamier. Tento model disponuje lepšou 12,4 Mpx kamerou, ktorá vie natáčať video v 4k rozlíšení pri 30 FPS alebo Full HD video pri 100 FPS. Poteší široký záber 94° a ukladanie fotografií v kvalitnom formáte RAW.

Inteligentné funkcie

Funkcia umožňuje vstavaný GPS (a GLONASS) modul. K dispozícii tak máte funkcie na nastavenie konkrétnej polohy, kde má dron natáčať, prípadne mu môžete nastaviť trasu letu. Ďalším režimom je oblietavanie zvoleného objektu a ak sa dostane mimo signál ovládača, vie sa sám vrátiť.

Praktický ovládač

Hlavným prvkom je ovládač, s ktorým ľahko ovládnete váš dron. Dvojica antén komunikuje až na vzdialenosť 2 km. S dvojicou páčok zabezpečíte presný pohyb dronu. Výhodou je stojan pre telefón, ktorý pripojíte a ihneď vidíte obstarávané video v HD kvalite. Výhodou je, že stojan pojme rôzne veľkosti telefónov.

 

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Ovládačom
Letové funkcie GPS

Kamera

Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Batéria

Počet batérií na chod drona 1 ks

Obsah balenia

Obsah balenia Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača
Kód:  CVI580
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16