Obnoviť stránku

Xiaomi Mi Box 4K EU

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Box 4K EU

Prajete si vdýchnuť vášmu televízoru nový život a mať na obrazovke vaše obľúbené aplikácie alebo ho využiť ako webový prehliadač? Je tu pre vás multimediálne centrum Xiaomi Mi Box s Android TV 6.0 – elegantná krabička ktorá získala medzinárodné ocenenie RedDot a Good Design. Stačí len jedno stlačenie na ovládač Mi Boxu a môžete sa tešiť z množstva multimediálnych aplikácií ako YouTube, Netflix, TED, Sling TV, FandangoNOW alebo hrať hry. S podporou Google Cast zobrazíte na TV obrazovke obsah z vášho prehliadača Chrome v telefóne alebo počítači. Váš telefón bude pri prehrávaní z Mi Boxu normálne dostupný napríklad pre prijaté hovory. Android TV 6.0 je ľahko ovládateľný, komunikuje v češtine a podporuje hlasové zadávanie.

Kľúčové vlastnosti multimediálneho centra Xiaomi Mi Box

  • Xiaomi Mi Box vdýchne vášmu televízoru nový život
  • Obľúbené multimediálne aplikácie na veľkej TV obrazovke
  • Zobrazíte displej vášho telefónu alebo notebooku s podporou Google Cast
  • Pri prehrávaní bude váš telefón normálne dostupný pre hovory
  • Špičková kvalita obrazu a zvuku z Mi Boxu
  • Diaľkový ovládač s možnosťou hlasového zadávania

Špičkové parametre multimediálneho centra Xiaomi Mi Box

S televízorom prepojíte Mi box HDMI priloženým káblom. Ak máte televízor so zodpovedajúcimi parametrami, dosiahnete vďaka výkonnému dekodéru Mi boxu obraz v 4K rozlíšení pri 60 snímkach za sekundu, čo je absolútna špička pri tomto type zariadenia. Dynamický a realistický zvuk zabezpečuje v Mi Boxe podpora Dolby Digital Plus a DTS kódovania. Ukladať dáta a sťahovať aplikácie môžete do 8 GB vnútorného úložiska a využiť môžete aj flash disk zapojený do USB portu. Multifunkčný diaľkový ovládač je vybavený krížovým voličom a tlačidlom pre vyvolanie hlasového zadávania. Bezdrôtovo sa s Xiaomi Mi Boxom pripojíte cez WiFi a BlueTooth 4.0 môžete využiť pre spárovanie s gamepadom.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Konektivita Bluetooth, WiFi

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS Android

Farba

Farba Čierna
Kód:  XIAOR002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03