Obnoviť stránku

Xiaomi Mi Box 3 Black

Xiaomi Mi Box 3 Black

Značka Xiaomi prišla na trh s absolútnou novinkou. Externý TV USB tuner typu Mi Box 3 čiernej farby. Tento box využíva štvorjadrový procesor Cortex-A53 2,0 GHz, ktorý nadpriemerne zvyšuje jeho výkon. S dekódovacím rozhraním H.265 10-bit 4k vám prináša ojedinelý zážitok a jasnejší obraz. Tento moderný TV tuner patrí medzi prvé na trhu, ktoré majú zabudovaný Android 6.0, podporujú rozlíšenie 4K a ešte k tomu v HDR. Vďaka podpore hlasového vyhľadávania môžete jednoducho povedať názov filmu a Mi Box 3 vám ho pomôže vyhľadať. Nie je to krásne? Tak neváhajte a zaobstarajte si tiež jeden pre seba!

Mi Box 3 má len samé výhody

  • Nová technológia s podporou výkonného štvorjadrového Cortex-A53 s frekvenciou 2,0 Ghz
  • Najvyššie možné rozlíšenie je vďaka prepracovanosti Mi Box 3 až 4K
  • S HDR režimom uvidíte dokonalejšií, jasnejší a reálnejší obraz
  • Elegantný čierny dizajn hodiaci sa do každého interiéru
  • Podpora veľkého množstva aplikácií
  • Pohodlné ovládanie priamo z pohovky pomocou diaľkového ovládača so snímačom hlasu
  • Po pripojení do televízie môžete vysielať obraz z vášho smartfónu
  • Podpora Dolby Digital Plus audia zaručí kvalitný audiovizuálny zážitok

Premiant vo výkone a dizajne

Mi Box 3 vyhral vo svojom roku ocenenie za inovatívny a elegantný dizajn, ktorý doplní akýkoľvek interiér. Presnejšie sa jedná o medzinárodné ocenenie Red Dot a tiež Good Design Awards. Aby toho nebolo málo, tak sa Xiaomi postaralo o veľmi nadpriemerný výkon a tým dostalo Mi Box 3 medzi tie najlepšie TV boxy súčasnosti. Zapojenie tohto tunera je naozaj jednoduché. Stačí pripojiť k televízoru, pripojiť k bezdrôtovej sieti a môžete objavovať.

Nedocenená kvalita Xiaomi Mi Boxu

Hoci je tento produkt vysoko výkonný, stále nemá toľký záujem ako konkurencia. Je to kvôli tomu, že je firma Xiaomi pomerne mladá. To, čo však za jej krátku dobu pôsobenia na európskom trhu spôsobila, je neuveriteľné. Patrí medzi najspoľahlivejšieho výrobcu zariadení s operačným systémom Android a kúpou tohto produktu určite neurobíte chybu.

 
Kód:  XIAOMa001
Produktové číslo:  PX1002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18