Obnoviť stránku

Xiaomi Mi Band 3 modrý

Xiaomi Mi Band 3 modrý

Xiaomi Mi Band 3 modrý

Populárny fitness náramok Mi Band 2 má konečne nástupcu: je ním cenovo dostupný model s nadväzujúcim poradovým číslom 3, ktorý kladie dôraz na vyšší používateľský komfort. Čím konkrétne? Xiaomi začal samotným remienkom, ktorý nahradil príjemnejším kaučukovým variantom. Displej Mi Bandu 3 je konečne dotykový, takže sa ľahšie ovláda a celý náramok je vodoodolný. To je skvelá správa predovšetkým pre plavcov.

Kľúčové vlastnosti fitness náramku Xiaomi Mi Band 3 (modrý)

  • Dotykový PMOLED displej s uhlopriečkou 0,78" a zvýšeným jasom
  • IP67 (tesnenie proti vode i prachu) a vodoodolnosť 5 ATM
  • Krokomer, monitoring spánkového cyklu, snímač srdcového tepu
  • Obojstranná komunikácia s telefónom (skončenie hovorov)
  • Zvýšená kapacita batérie: vydrží viac ako 20 dní v pohotovostnom režime
  • Kaučukový náramok lepšie bráni nechcenému rozopnutiu

Xiaomi Mi Band 3 modrý

Design zdokonalený nuansami

Rovnako ako jeho predchodca je aj Xiaomi Mi Band 3 vyrobený z termoplastických elastomérov. Prvá odlišnosť začína už pri remienku z pevného a na dotyk príjemnejšieho kaučuku, ktorý znižuje pravdepodobnosť nechceného rozopnutia. Rozdiely v porovnaní s modelom Band 2 spoznáte aj v sofistikovanejšom pripevnení tela fitness náramku.


Xiaomi Mi Band 3 modrý

Xiaomi Mi Band 3 obojstranne komunikuje s telefónom

Displej Mi Bandu 3 je zlepšený o dotykovú PMOLED úpravu, ktorá oproti pasívnym displejom náležite uľahčí ovládanie a ponúka vyšší jas. Jeho uhlopriečka dosahuje hodnotu 0,78", jemnosť 193 ppi a rozlíšenie je 128 × 80 px. Fitness náramok navyše podporuje obojstrannú komunikáciu s telefónom: vďaka tomu môžete ľubovoľne prijímať, alebo skladať prichádzajúce hovory.


Xiaomi Mi Band 3 modrý

Konečne náramok od Xiaomi, ktorý je vodoodolný

Čo sa styku s vodou týka, Xiaomi Mi Band 3 za konkurenciou nijako nezaostáva. Od predchádzajúceho modelu zdedil krytie IP67, zaručujúce tesnenie, ktoré bráni vniknutiu ako vody, tak i prachu. Výrobca však tentokrát navyše pridal vodoodolnosť 5 AMT, s ktorou náramok v pohode zvládne ponorenie až do 50 m hĺbky. Xiaomi Mi Band 3 si tak nebudete musieť pri plávaní skladať z ruky.


Xiaomi Mi Band 3 modrý

Vydrží viac ako 20 dní v pohotovosti

Telo Mi Bandu 3 je síce o niekoľko gramov ťažšie ako model predchádzajúcej série, avšak z dobrých dôvodov: jedným z nich je napríklad nový akumulátor so zvýšenou kapacitou 110 mAh. Vďaka nemu náramok spoľahlivo pokorí hranicu 20 dní v pohotovostnom režime (záleží hlavne na tom, ako intenzívne ho budete používať).


Xiaomi Mi Band 3 modrý

Xiaomi Mi Band 3

Športovcom ponúkne fitness náramok funkcie na počítanie krokov, monitorovanie spánkového cyklu a meranie srdcového tepu.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Modrá

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Akcelerometer

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Kód:  XI2900f5h
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17