Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Xiaomi Mi A2 128 GB LTE Čierny

4,7 149 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Xiaomi Mi A2 128 GB LTE Čierny

vlastnosti telefónu

158,7 mm

75.4 mm

7,3 mm

Hmotnosť telefónu: 168 g

5,99"

Uhlopriečka displeja

Android 8.1 Oreo

Typ operačného systému

3 010 mAh

Výdrž batérie

Dual Nano SIM

Typ SIM karty

75,4 × 158,7 × 7,3 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

128 GB

Vnútorná pamäť

20 Mpx + 12 Mpx

Fotoaparát

LTE

Najrýchlejší internet

-

Slot na pamäťové karty

168 g

Hmotnosť telefónu


Spojenie elegancie a špičkového výkonu

Mobilný telefón Xiaomi Mi A2 na prvý pohľad zaujme elegantným minimalistickým dizajnom v čiernom farebnom vyhotovení, vďaka ktorému sa stane aj skvelým štýlovým doplnkom. Tenké kovové telo so zaoblenými hranami dodáva telefónu luxusný vzhľad, ktorý si ihneď zamilujete. Okrem toho telefón ponúka množstvo inovatívnych funkcií a perfektný výkon, a to všetko za veľmi solídnu cenu.


IPS displej s uhlopriečkou 5,99"

Xiaomi Mi A2 disponuje obrovským 5,99" displejom, ktorý zaujíma takmer 80 % prednej strany telefónu. Vďaka jemnému rozlíšeniu 2 160 × 1 080 pixelov a IPS technológii s úžasnými farbami vás výsledný obraz úplne pohltí. Obrazovka je navyše ochránená technológiou Gorilla Glass 3, takže sa nemusíte obávať poškriabania displeja pri bežnom používaní.


Úžasné snímky za každej situácie

Špičkový duálny fotoaparát kombinuje 12 Mpx a 20 Mpx šošovky s vynikajúcou svetelnosťou (f/1,8). Vďaka tomu zaobstaráte úžasne ostré snímky aj za zhoršených svetelných podmienok. Medzi nadštandardné funkcie patrí napr. možnosť rozostrenia pozadia, 12 portrétnych módov či obľúbený HDR režim. Pre perfektné selfie snímky je telefón vybavený 20 Mpx prednou kamerou s LED prisvietením.


Zabezpečenie vášho súkromia

Pre zabezpečenie vášho súkromia je telefón Xiaomi Mi A2 vybavený spoľahlivou a rýchlou čítačkou odtlačkov prstov, ktorá sa nachádza na zadnej strane zariadenia. Druhou možnosťou biometrického overenia je funkcia rozpoznania tváre užívateľa pomocou predného fotoaparátu. Telefón podporuje použitie dvoch SIM kariet pre ľahké rozlíšenie pracovných a súkromných hovorov.


Vysoký výkon pre náročné aplikácie

O vysoký výkon a svižné spracovanie procesov sa stará 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 660 s grafickým čipom Adreno 512 a operačnou pamäťou 6 GB. Táto hardvérová konfigurácia umožní plynulý beh náročných hier a prehrávanie videí vo vysokom rozlíšení. Bezproblémovú funkčnosť zaisťuje operačný systém Android 8.1 Oreo v čistej verzii.


Batéria s funkciou rýchleho dobíjania

Úložisko telefónu Xiaomi Mi A2 ponúkne 128 GB voľného miesta pre vaše aplikácie, hry, fotografie a akékoľvek ďalšie dáta. V prípade potreby je možné úložisko rozšíriť pamäťovými kartami SDXC. Batéria s kapacitou 3 010 mAh a technológiou Quick Charge 3.0 sa nabije na polovicu len za 30 minút. Rýchle dobíjanie akumulátora je zabezpečené cez moderný USB-C konektor.



Kód:  XI170d1
Produktové číslo:  19434
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02