Obnoviť stránku

Xiaomi LPN4004GL Original Mi Smart Scale White

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi LPN4004GL Original Mi Smart Scale White

Osobná váha Xiaomi LPN4004GL Original Mi Smart Scale v bielej farbe je ako stvorená pre maximálnu kontorolu hmotnosti. Dokáže zmerať aj tie najmenšie zmeny pomocou vysoko presného G - senzora z mangánovej ocele. Váži s presnosťou na 50 g, unesie až 150 kg a ponúka voľbu výberu z troch hmotnostných jednotiek. Osobná váha Xiaomi využíva celkom 3 algoritmy pre zhromažďovanie nameraných dát. Vďaka tomu váha Original Mi Smart Scale dosahuje zhruba polovičnú chybovosť oproti bežným osobným váham. A k tomu všetkému je navyše vybavená technológiou Bluetooth 4.0 pre jednoduché zdieľanie dát či aktualizáciu.



Váha pre celú rodinu

Váha Original Mi Smart Scale disponuje pamäťou až pre 16 osôb, vďaka ktorej jednoducho rozpozná každého člena rodiny. Osobná váha je pokrytá tvrdeným sklom a vybavená zaujímavým LED displejom, ktorý je však v režime spánku nenápadne ukrytý. Akonáhle na váhu Xiaomi našliapnete, displej so 161 LED diódami sa rozsvieti a ponúkne čisté a jasné zobrazenie. Displej váhy je navyše vybavený svetelným senzorom, ktorý upravuje jas podľa svojho okolia a zvyšuje tak čitateľnosť.


Kľúčové vlastnosti osobnej váhy Xiaomi Original Mi Smart Scale

  • Elegantné biele vyhotovenie
  • Pamäť až pre 16 osôb
  • Vybavená LED displejom
  • Povrch z tvrdeného skla
  • Technológia Bluetooth 4.0
  • Kompatibilná aj s Android aj iOS
  • Užitočná aplikácia Mi Fit
Xiaomi LPN4004GL Original Mi Smart Scale White

Xiaomi LPN4004GL Original Mi Smart Scale White

Sledujte detailne svoj tréning s váhou Xiaomi Original Mi Smart Scale

Máte radi fitness? Vďaka presnosti na 50 g môžete s osobnou váhou Xiaomi LPN4004GL detailne sledovať vaše pokroky. Všetko je ešte pohodlnejšie vďaka aplikácii Mi Fit. Je kompatibilný so systémami Android 4.4 a vyššie a iOS 7.0 a novšie. Na zobrazenie údajov o hmotnosti a vašom pokroku využíva aplikácia prehľadné grafy. Zobrazuje tiež BMI index telesnej hmotnosti, podľa ktorého si môžete upraviť režim cvičenia či diétny plán. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna diagnostická (s funkciami)
Nosnosť 150 kg
Funkcie Meranie tuku, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou

Materiál

Materiál dosky Sklo

Konektivita

Typ batérie AA
Konektivita Bluetooth

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS Android, iOS
Kód:  XIAOS001
Produktové číslo:  472930
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06