Obnoviť stránku

Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" (Color Edition)

4,5 9 hodnotení
25,90 €

Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" (Color Edition)

Grafický tablet Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" (Color Edition) je perfektnou pomôckou pre všetkých grafikov. Jeho ovládanie pochopíte behom chvíle a potom už sa môžete pustiť do akýchkoľvek projektov. Vďaka grafickému tabletu Xiaomi ušetríte veľa času a zároveň zvládnete grafické práce, na ktoré by bola myš nedostačujúca. Pre maximálny pracovný komfort je vybavený displejom, ktorý pracuje s uhlopriečkou 13,5".

Najdôležitejšie vlastnosti grafického tabletu Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" (Color Edition)

  • Či už budete písať, maľovať alebo upravovať fotky – grafický tablet Xiaomi vám poskytne veľa možností využitia
  • Jeho celková hmotnosť je 250 g
  • Displej má uhlopriečku 13,5"

Prednosti grafického tabletu Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" (Color Edition)

Tvorba ceruzkou alebo perom je tým najprirodzenejším spôsobom kreslenia, ktorý nedokáže žiadna myš nahradiť. Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" (Color Edition) vám ponúka všetko, čo potrebujete na úpravu fotiek. Tablet so stylusom vám poslúži na uľahčenie práce pri úprave detailov. Vďaka nemu budete schopní robiť presnejšie pohyby, čo zaručí lepšiu kontrolu nad perom. Preto sa hodí pre grafikov či fotografov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Uhlopriečka displeja 13,5 " (34,29 cm)
Hĺbka 7 mm
Výška 300 mm
Hmotnosť 250 g
Kód:  XITAB003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  47303

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07