Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Amazfit GTR 42 mm Red

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazfit GTR 42 mm Red

Smart hodinky Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Red

Chcete sa pustiť do športovania, ale stále vám chýba nejaká motivácia? Kúpte si osobného kouča v podobe inteligentných hodiniek Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Red. Za veľmi slušnú cenu totiž disponujú pestrou škálou funkcií, ale hlavne majú posilnenú výdrž na batériu a navyše vyzerajú na ruke mimoriadne elegantne. Vďaka tomu sú skvelým doplnkom do spoločnosti, ale tiež sú vhodné na športové a outdoorové aktivity.

Veľký AMOLED displej

Hodinky Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Red sa pýšia skvele čitateľným displejom s uhlopriečkou 1,2". Displej je navyše chránený proti poškodeniu vďaka prítomnosti krycieho skla Corning Gorilla Glass 3. Dotykový AMOLED displej je vďaka vernej čiernej, nízkej spotrebe a ďalšom rade výhod v podstate najlepším typom zobrazovacieho panela.

Výdrž batérie Xiaomi Amazfit GTR vás ohromí

Neustále máte súčasné inteligentné hodinky vybité? To sa vám s Xiaomi Amazfit GTR nemôže stať. Vydržia totiž až 12 dní pri typickom používaní (zapnutá notifikácia, občasné športovanie s GPS). V režime hodiniek potom vydržia dokonca viac ako 1 mesiac. A ak sa vydáte na dlhé horské preteky, tak počítajte s výdržou na úrovni 30 hodín so zapnutou GPS.

Zmerajte svoje športové výkony

Smart hodinky Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Red spoľahlivo zmerajú údaje vašich pohybových aktivít. Môžete vyberať z 12 rôznych športov, ako je napríklad beh, cyklistika, fitness alebo chôdza. Odolnosť proti vode a prachu je garantovaná štandardom 5 ATM.

Meranie tepovej frekvencie

Na zlepšenie vašich športových výkonov je dobré počúvať svoje telo prostredníctvom tepovej frekvencie. Jej meranie prebieha pomocou optického senzora priamo zo zápästia, čo je mimoriadne pohodlné.

Sledovanie kvality spánku pomocou smart hodiniek Xiaomi Amazfit GTR

Súčasťou zdravotných ukazovateľov smart hodiniek Xiaomi Amazfit GTR je aj funkcia na sledovanie spánkovej aktivity. Prebieha nielen meranie dĺžky spánku, ale aj jeho kvalita v troch stupňoch. Všetky získané informácie potom môžete analyzovať v sprievodnej mobilnej aplikácii.

Notifikácia a prispôsobenie

Prostredníctvom mobilnej aplikácie možno ľahko zmeniť ciferníky a hodinky tak lepšie prispôsobiť svojmu štýlu aj vďaka možnosti vymeniť si remienok. Tiež môžete povoliť prijímanie notifikácií zo svojho telefónu alebo napríklad vzdialene ovládať hudobný prehrávač priamo z vášho zápästia.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Hliník
Farba puzdra Sivá, Béžová
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Hmotnosť 25,5 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Barometer, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon
Funkcia merania športu Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Dátum, Stopky

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Amazfit OS
Jazyk mobilnej aplikácie Angličtina
Jazyk rozhrania Angličtina

Remienok

Farba ramienka Červená
Materiál remienka Silikón
Min. obvod zápästia 14 cm
Max. obvod zápästia 22 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 288 h (12 d)
Bežná výdrž batérie 288 h (12 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel
Kód:  XI300i07i
Produktové číslo:  473638

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13