Obnoviť stránku

Xiaomi 12 Lite 8 GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi 12 Lite 8 GB

Xiaomi 12 Lite 8 GB ľahko identifikujete ako smartfón. Vďaka nemu budete môcť byť aktívny na sociálnych sieťach, fotografovať aj natáčať trojitým snímačom, odpočívať pri hraní hier alebo využívať rad užitočných aplikácií. RAM je vybavená kapacitou 8 GB. Tento veľkorysý výkon je vhodný pre 3D hry či virtuálnu realitu. Smartfónu Xiaomi 12 Lite 8 GB zaisťuje prísun energie batéria, ktorá má veľmi peknú výdrž vďaka nadštandardnej kapacite 4300 mAh. Nevyhnutným bodom je rovnako aj konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Displej má obnovovaciu frekvenciu 120 Hz. Môžete si užiť rýchle prehliadanie internetu, keďže tento model podporuje 5G. Smart telefón Xiaomi disponuje nadstavbou MIUI.

Významné funkcie smartfónu Xiaomi 12 Lite 8 GB

  • Ponúka konfiguráciu dual SIM
  • RAM 8 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 778G
  • Grafický akcelerátor Adreno 642L
  • Rozhranie NFC uľahčí platenie ako kartou
  • Zadný fotoaparát s rozlíšením 108 Mpx
  • Na chrbte mobilu nájdete 3 fotoaparáty
  • 67 W rýchleho nabíjania
  • Odomykanie smartphonu rozpoznaním tváre
  • Polovicu kapacity batérie si dobije za 780 s
  • Mobil Xiaomi má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM

Obrazovka a fotovýbava smartfónu Xiaomi 12 Lite 8 GB

displej mobilu s okrúhlym výrezom prináša Full HD rozlíšenie. Je postavený na technológii AMOLED so špičkovou kvalitou obrazu, ktorá príliš nezaťažuje batériu. Pokiaľ ide o frekvenciu, vyšplhala sa na hodnotu 120 Hz. Vybavenie pre fotky a videá zastupuje v mobilnom telefóne Xiaomi 12 Lite 8 GB sofistikovaný trojitý fotoaparát, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 2Mpx makro objektív (f/2,4) a hlavný 108Mpx objektív (f/1,88). Fotografovanie výrazne zjednoduší veľmi presné ostrenie fázovým posunom. Samozrejmosťou je praktická dióda na prisvietenie. Pre používateľov milujúcich fotografovanie selfie fotiek má mobilný telefón predný fotoaparát s rozlíšením 32 Mpx.

Smartfón Xiaomi 12 Lite 8 GB zaujme praktickou výbavou

Smartfón umožňuje vložiť hneď dve SIM karty. O zníženie smartfónu rizika neoprávneného vniknutia do Xiaomi 12 Lite 8 GB sa stará čítačka odtlačkov prstov sofistikovane skrytá v displeji. Cestu k okamžitému odomknutiu zariadenia bez nekomfortného zadávania hesiel otvára efektívne rozpoznávanie tváre. Používateľsky obľúbené je NFC, s ktorým bude platenie ešte ľahšie. Automatickou súčasťou je podpora rýchleho pripojenia k internetu a senzory potrebné pre hladké fungovanie praktických aplikácií.

Kód:  XI257ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12