Obnoviť stránku

XGIMI MoGo Pro

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XGIMI MoGo Pro

Mini projektor XGIMI Mogo Pro s Full HD rozlíšením

Mini projektor XGIMI Mogo Pro na prvý pohľad zaujme atraktívnym minimalistickým dizajnom ovenčeným niekoľkými prestížnymi medzinárodnými oceneniami. Vďaka kompaktným rozmerom a vstavanej veľkokapacitnej batérii si môžete filmový zážitok dopriať naozaj kdekoľvek. Okrem špičkovej obrazovej kvality s detailným Full HD rozlíšením projektor Mogo Pro disponuje aj kvalitným zvukovým výstupom, ktorý zaisťujú duálne 3 W reproduktory Harman/Kardon.

Mini dataprojektor XGIMI Mogo Pro a jeho kľúčové vlastnosti

  • DLP LED technológia
  • Full HD rozlíšenie (1920 × 1080 px)
  • Svietivosť 300 ANSI lm
  • Vreckový projektor XGIMI Mogo Pro má kontrast 10 000 : 1
  • Operačný systém Android TV 9.0
  • Interné úložisko 16 GB
  • Funkcia Chromecast
  • Reproduktory 2× 3 W Harman/Kardon
  • Dobíjacia batéria s kapacitou 10 400 mAh
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi, HDMI, USB, 3,5 mm audio jack
  • Bluetooth diaľkový ovládač

Perfektne ostrý obraz z akéhokoľvek uhla

O jasný a ostrý obraz sa postará potiahnutá šošovka s vysokou priepustnosťou svetla, ktorá ponúka vynikajúcu svetelnosť 300 ANSI lúmenov a vysoký kontrastný pomer 10 000 : 1. Projektoru XGIMI Mogo Pro nechýbajú ani pokročilé technológie pre doostrenie a doladenie obrazu, ako je autofocus alebo funkcia Keystone pre korekciu lichobežníkového skreslenia vo vodorovnom aj zvislom smere, vďaka ktorej môžete premietať aj zboku, zhora alebo zospodu.



Vreckový projektor Mogo Pro vytvorí súkromné kino

Vreckový projektor Mogo Pro vytvorí súkromné kino s projekciou vo veľkosti 30 – 100“. Vďaka DLP technológiám s podporou 3D zobrazenia je vytvorený realistický obraz, ktorý vás úplne vtiahne do deja. Integrovaná veľkokapacitná batéria umožní sledovať 2 až 4 hodiny videa alebo počúvať 8 hodín hudby.

XGIMI Mogo Pro so systémom Android TV

Operačný systém Android TV povýši projektor XGIMI Mogo Pro na multimediálne zábavné centrum s intuitívnym ovládaním. Sťahujte obľúbené aplikácie alebo hry a vytvorte si z projektora hernú konzolu. K dispozícii je aj podpora hlasového asistenta Google pre ľahší prístup k obľúbenému obsahu, rýchlejšie vyhľadávanie alebo ovládanie inteligentnej domácnosti.

Duálne reproduktory Harman/Kardon

Vychutnajte si fantastickú kvalitu zvuku vďaka integrovaným duálnym 3 W reproduktorom Harman/Kardon, ktoré poskytujú dokonale vyladený zvuk s priestorovým efektom. Projektor môžete využiť aj ako externý reproduktor a pripojiť k nemu zvukové zariadenia cez Bluetooth alebo 3,5 mm audio jack.


Mini projektor XGIMI Mogo Pro ponúkne univerzálnu konektivitu

Mini projektor XGIMI Mogo Pro je vybavený HDMI a USB konektormi pre pripojenie multimediálnych prehrávačov, herných konzol alebo externých diskov. Funkcia Chromecast sa postará o bezdrôtový prenos obrazu z mobilných zariadení so systémami Android, iOS, Mac alebo Windows. Užite si vaše obľúbené aplikácie, videá a hry vo vysokom rozlíšení a nenechajte sa obmedzovať obťažujúcimi káblami.

Prenosný projektor XGIMI Mogo Pro ponúka špičkový výkon

Prenosný projektor XGIMI Mogo Pro je vybavený úplne novým čipom Amlogic T950X2 a Mali G31 GPU s 2 GB RAM a 16 GB interným úložiskom. Táto konfigurácia poskytuje vysoký výkon pre špičkovú kvalitu obrazu a rýchlejšie automatické zaostrovanie.

Dlhá životnosť LED zdroja svetla

Full HD projektor Mogo Pro disponuje vysoko účinným LED zdrojom svetla, vďaka ktorému budú vaše projekcie dokonale ostré a jasné po celý čas životnosti zdroja, ktorá je až 30 000 hodín pri štandardných projekciách, alebo 20 000 pri prehrávaní filmov.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1920×1080 px
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Pomer strán 16:9
Kontrast 10 000:1

Projekčná plocha

Maximálna uhlopriečka obrazu 254 cm (100 ")

Technológia

Zdroj svetla LED
Svietivosť 300 ANSI lm (240 ISO lm)
Životnosť 30 000 h (1 250 d)
Hlučnosť 30 dB
Maximálna spotreba 55 W

Pripojenie

HDMI 1 ks
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup, WiFi

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy USB, WiFi, Audio jack výstup

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na strop, Na stôl, Na stenu, Na zem
Funkcie 3D
Výbava OS Android, Reproduktory, Diaľkové ovládanie

Rozmery

Šírka 10,5 cm
Výška 14,6 cm
Hĺbka 9,4 cm
Hmotnosť 0,9 kg
Kód:  XGI00m2
Produktové číslo:  MGP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17