Obnoviť stránku

Xgimi Halo

4,6 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xgimi Halo

Mini projektor XGIMI Halo s Full HD rozlíšením

Mini projektor XGIM Halo s atraktívnym minimalistickým dizajnom ovenčeným niekoľkými prestížnymi oceneniami sa stane atraktívnym doplnkom každého moderného interiéru. Vďaka kompaktným rozmerom a vstavanej veľkokapacitnej batérii si môžete filmový zážitok dopriať naozaj kdekoľvek. Okrem špičkovej obrazovej kvality s detailným Full HD rozlíšením tento prenosný projektor XGIMI Halo disponuje aj kvalitným zvukovým výstupom, ktorý zaisťujú duálne 5 W reproduktory Harman/Kardon.

Mini projektor Xgimi Halo XGIMI Halo a kľúčové vlastnosti

  • DLP LED Technológia
  • Full HD rozlíšenie (1920 × 1080 px)
  • Svietivosť 800 ANSI lm
  • Kontrast 10 000 : 1
  • Podpora technológie HDR
  • Operačný systém Android TV 9.0
  • Interné úložisko 16 GB
  • Funkcia Chromecast
  • Reproduktory 2× 5 W Harman/Kardon
  • Dobíjacia batéria s kapacitou 17 100 mAh
  • HDMI, USB, 3,5 mm audio jack, bluetooth 5.0
  • Bluetooth diaľkový ovládač

Jasné a ostré projekcie vo Full HD rozlíšení


Vďaka modernej DLP LED technológii poskytuje mini projektor XGIMI Halo o 225 % jasnejší obraz ako bežné Full HD projektory. XGIMI Halo navyše zvládne aj prehrávanie obsahu vo formáte 4K Ultra HD. Vo výbave projektora nechýba podpora technológie HDR, ktorá posúva kontrast na úplne inú úroveň pre zobrazenie aj tých najjemnejších detailov v úžasnej ostrosti a realistických farbách.

Vaše domáce kino s podporou 3D technológie

O jasný a ostrý obraz s uhlopriečkou 30 až 300“ sa postará potiahnutá šošovka s vysokou priepustnosťou svetla, ktorá ponúka vynikajúcu svetelnosť 800 ANSI lúmenov a vysoký kontrastný pomer 10 000 : 1. Prenosný projektor XGIMI Halo využíva kinosálovú technológiu zobrazovania 3D prostredníctvom aktívnej uzávierky, ktorá oproti bežným projektorom poskytne úplne nový divácky zážitok, ktorý vás dokonale vtiahne do deja.

Duálne reproduktory Harman-Kardon

Vychutnajte si fantastickú kvalitu zvuku vďaka integrovaným duálnym 5 W reproduktorom Harman-Kardon, ktoré poskytujú dokonale vyladený zvuk s priestorovým efektom. Mini dataprojektor XGIMI Halo môžete využiť aj ako externý reproduktor a pripojiť k nemu zvukové zariadenia cez bluetooth alebo 3,5 mm audio jack.



Mini projektor XGIMI Halo ponúkne perfektne ostrý obraz z akéhokoľvek uhla

Mini projektor XGIMI Halo ponúka pokročilé technológie pre doostrenie a doladenie obrazu, ako je autofocus s viac ako 10 000 ostriacimi bodmi alebo funkcia Keystone pre korekciu lichobežníkového skreslenia vo vodorovnom aj zvislom smere, vďaka ktorej môžete premietať aj zboku, zhora alebo zospodu.

XGIMI Halo so systémom Android TV

Operačný systém Android TV povýši mini dataprojektor XGIMI Halo na multimediálne zábavné centrum s intuitívnym ovládaním. Získajte prístup k viac ako 5 000 aplikáciám, hrám alebo obľúbeným online službám. K dispozícii je aj podpora hlasového asistenta Google pre ľahší prístup k obsahu, rýchlejšie vyhľadávanie alebo ovládanie inteligentnej domácnosti.

Mini projektor sa hodí aj na hranie hier

S Android TV získate rýchly prístup k ohromnému množstvu hier vrátane Final Fantasy, Minion Rush, NBA JAM a ďalších. Ponorte sa do herných svetov na veľkej obrazovke doma, v prírode alebo na záhrade. Mini projektor XGIMI Halo je kompatibilný aj s hernými konzolami PlayStation, Xbox a Switch.

Vstavaná technológia Chromecast

Chromecast sa postará o bezdrôtový prenos obrazu z mobilných zariadení so systémami Android, iOS, Mac alebo Windows. Užite si na premietacej ploche projektor XGIMI Halo vaše obľúbené aplikácie, videá a hry vo vysokom rozlíšení a nenechajte sa obmedzovať obťažujúcimi káblami.


Prenosný projektor XGIMI Halo ponúka špičkový výkon

Prenosný projektor XGIMI Halo je vybavený úplne novým čipom Amlogic T950X2 a Mali G31 GPU s 2 GB RAM a 16 GB interným úložiskom. Táto konfigurácia poskytuje vysoký výkon pre špičkovú kvalitu obrazu a rýchlejšie automatické zaostrovanie.

Dlhá životnosť LED zdroja svetla

Full HD mini projektor XGIMI Halo disponuje vysokoúčinným LED zdrojom svetla, vďaka ktorému budú vaše projekcie dokonale ostré a jasné po celú dĺžku životnosti zdroja, ktorá je až 30 000 hodín pri štandardných projekciách, alebo 20 000 pri prehrávaní filmov.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1920×1080 px
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Pomer strán 16:9
Kontrast 10 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 76,2 cm (30 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 762 cm (300 ")

Technológia

Zdroj svetla LED
Svietivosť 800 ANSI lm (640 ISO lm)
Svietivosť v ECO 600 ANSI lm
Životnosť 30 000 h (1 250 d)
Hlučnosť 30 dB
Maximálna spotreba 90 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 2.0
HDMI 1 ks
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup, WiFi, Bluetooth

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy USB, WiFi, Bluetooth, Audio jack výstup

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na strop, Na stôl, Na stenu, Na zem
Funkcie 3D, Napájanie z batérie, Apple Airplay
Výbava OS Android, Integrovaná batéria, Diaľkové ovládanie

Rozmery

Šírka 11,35 cm
Výška 17,15 cm
Hĺbka 14,5 cm
Hmotnosť 1,6 kg
Kód:  XGI00h3
Produktové číslo:  HAL10

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01