Obnoviť stránku

XGIMI H2

4,3 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XGIMI H2

Vychutnajte si súkromné domáce kino v detailnom Full HD rozlíšení

Špičkový projektor XGIMI H2 LED je vybavený modernou DLP LED premietacou technológiou, vďaka ktorej premietne obraz s uhlopriečkou až 300“ vo Full HD kvalite s vynikajúcimi parametrami. Prepracovaný systém chladenia a štvorkanálový lúč so svetelným výkonom 1 350 ANSI lúmenov poskytne živšie farby a jasnejší obraz aj za denného svetla. Pre dokonalý filmový zážitok je projektor XGIMI H2 vybavený duálnymi 8 W reproduktormi Harman Kardon.

Kľúčové vlastnosti LED projektora XGIMI H2

  • Natívne Full HD rozlíšenie s podporou 4K obsahu a 3D
  • Svetelný výkon 1 350 ANSI lúmenov
  • Životnosť lampy 20 000 hodín
  • Rýchle automatické zaostrovanie
  • Automatická korekcia lichobežníkového skreslenia
  • Podpora HDR10 obsahu
  • Podpora technológií Miracast, Airplay a DLNA
  • Interné úložisko 16 GB
  • Duálne reproduktory Harman Kardon 2× 8 W
  • 2× HDMI (ARC), 1× USB 2.0, 1× USB 3.0, 1× LAN
  • Bluetooth 4.0, WiFi

Vychutnajte si detailnú projekciu s uhlopriečkou až 300“

S Full HD projektorom XGIMI H2 vykúzlite vysoko kvalitnú projekciu s uhlopriečkou až 300“. S pomerom obrazu 1,2 : 1 dokáže projektor, oproti predchádzajúcim modelom, vytvoriť z rovnakej vzdialenosti väčšiu projekčnú plochu. Vychutnajte si diagonálny 100“ obraz zo vzdialenosti len 2,65 metrov od steny. Projektor XGIMI H2 navyše podporuje aktívne 3D a tiež umožní konverziu 2D filmov na 3D.

XGIMI H2 poskytuje dokonalý obraz v každom detaile

XGIMI H2 premieta obraz v detailnom Full HD rozlíšení 1 920 × 1 080 pixelov. Kvalitná LED lampa s dlhou životnosti 20 000 hodín poskytuje dostatočný jas vďaka svietivosti 1 350 ANSI lúmenov, čo je o 50 % vyššia hodnota ako u predošlého modelu. Vysoká svietivosť eliminuje vyblednuté farby a svetlý obraz pri premietaní počas dňa.

Dynamické zábery s výbornou ostrosťou

LED projektor XGIMI H2 disponuje pokročilou technológiou kompenzácie rozostrenia pohybu, ktorá využíva špeciálny algoritmus na odstránenie rozmazania pri projekcii vysoko dynamických obrazov a zároveň zvyšuje ich ostrosť. XGIMI H2 dokáže obraz automaticky zaostriť, takže nie je potrebné žiadne ďalšie manuálne nastavovanie.

XGIMI H2 vám poskytne špičkovú kvalitu zvuku

Dvojica špičkových 8 W reproduktorov Harman Kardon s priemerom 45 mm sa postará o bohatú a dynamickú zvukovú reprodukciu, ktorá vám zaručí vynikajúci audiovizuálny zážitok. Duálna pasívna basová membrána poskytne zvuk s presnými výškami, stabilnými stredmi a hlbokými basmi. XGIMI H2 môžete použiť aj ako externý Bluetooth reproduktor na jednoduché prehrávanie hudby z vášho mobilného zariadenia.

Vysoký výkon pre dokonalú plynulosť prehrávania

O špičkový výkon sa postará štvorjadrový procesor Mstar 838 Cortex-A53, výkonný grafický čip Mali T820MP3, 2 GB operačná pamäť a interné úložisko s kapacitou 16 GB. Vysoko kvalitný hardvér spĺňa všetky požiadavky na svižný beh systému a plynulé prehrávanie videa, či hranie videohier.


XGIMI H2 disponuje univerzálnou konektivitou

LED projektor XGIMI H2 je vybavený HDMI a USB konektormi na pripojenie multimediálnych prehrávačov, herných konzol, alebo externých diskov. K dispozícii je aj LAN port a výstup na slúchadlá. Pokroková technológia WiFi 802.11ac s podporou funkcie dvojitého vysielača MIMO vám poskytne stabilnejšie pripojenie k internetu na plynulejšie streamovanie online videa. S mobilným telefónom, alebo tabletom komunikuje projektor XGIMI H2 cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.0. Vo výbave nechýba ani podpora bezdrôtových technológií Miracast, Airplay na zrkadlenie obsahu z mobilných zariadení.



Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1920×1080 px
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Pomer strán 16:9
Kontrast 10 000:1

Projekčná plocha

Maximálna uhlopriečka obrazu 762 cm (300 ")

Technológia

Zdroj svetla LED
Svietivosť 1 350 ANSI lm (1 080 ISO lm)
Životnosť 20 000 h (833,33 d)
Hlučnosť 30 dB
Maximálna spotreba 135 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
HDMI 2 ks
Ďalšie pripojenie RJ-45 (LAN), USB 2.0, WiFi, Bluetooth

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy USB, WiFi, LAN, Audio jack výstup

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na strop, Na stôl
Funkcie 3D, Miracast
Výbava Reproduktory, Diaľkové ovládanie, Bluetooth

Rozmery

Šírka 20,1 cm
Výška 13,5 cm
Hĺbka 20,1 cm
Hmotnosť 2,2 kg
Kód:  XGI00h2
Produktové číslo:  XGH2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17