Obnoviť stránku

Xerox WorkCentre 3615

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xerox WorkCentre 3615

Všestranné multifunkčné zariadenie Xerox WorkCentre 3615 ponúka množstvo pokročilých vlastností, ktoré uľahčia a urýchlia vašu kancelársku prácu. Vo výbave nájdete výkonnú tlačiareň, kopírku, skener aj fax v jednom. Čiernobiela laserová tlačiareň dosahuje rýchlosť až 45 stránok/min, čo z nej robí jednu z najrýchlejších tlačiarní vo svojej triede. Okrem toho sa môžete tešiť na skvelé rozlíšenie 1200 DPI, ktoré prináša výborné výsledky tlače. Jednoduché ovládanie je umožnené pomocou farebného dotykového displeja s uhlopriečkou 4,3", čím je zaručená vysoká produktivita pri práci.
Tlačiareň vyniká veľkým zásobníkom na papier s kapacitou až 700 listov. Minimálna doba na vytlačenie prvej strany je skvelých 6,5 s a maximálne mesačné vyťaženie tlačiarne dosahuje hodnotu 110 000 strán. Zníženie množstva spotrebovaného papiera je možné vďaka automatickej obojstrannej tlači. WorkCentre 3615 tiež využíva unikátny Xerox EA Toner, ktorý pracuje pri oveľa nižšej teplote a znižuje spotrebu energie až o 20 %. Funkcia Secure Print, vďaka ktorej môžete zadať a následne vyžadovať osobné identifikačné číslo na tlač, pomáha udržať vaše citlivé dokumenty mimo dosahu nepovolaných rúk. Ľahko prístupný port USB 2.0 umožňuje rýchle tlačenie a skenovanie bez akýchkoľvek prieťahov. Do siete je možné tlačiareň pripojiť pomocou LAN konektora.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Fax, Kopírovanie a skenovanie, Možno dokúpiť podávač

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Skenovanie

Funkcie skenera Obojstranný automatický podávač, Skenovanie do e-mailu

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 47 str./min.
Vstupný zásobník 700 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 110 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 549 mm
Hĺbka 492 mm
Šírka 495 mm

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Biela
Kód:  PX600i0
Produktové číslo:  3615V_DN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11