Obnoviť stránku

Xerox WorkCentre 3225DNI

4,8 42 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xerox WorkCentre 3225DNI

Víc než jen tiskárna

Viac ako len tlačiareň

Multifunkcia WorkCentre 3225DNI stavia na spoľahlivom základe tlačiarne Phaser 3260 a navyše ponúka kopírovanie, skenovanie, podporu e-mailov a fax. Okrem klasického pripojenia káblom USB a sieťovým rozhraním LAN obsahuje tlačiareň aj vstavaný modul Wi-Fi na bezdrôtovú tlač. Vďaka funkcii Wi-Fi direct navyše môžete s tlačiarňou prepojiť priamo váš inteligentný telefón či tablet a tlačiť bez potreby bezdrôtového smerovača.


Vysoká kvalita

To všetko s výstupom prvej stránky už za 8,5 sekundy, s rýchlosťou tlače až 28 strán za minútu a s maximálnym rozlíšením 4800 × 600 dpi. Všetko spracováva procesor s frekvenciou 600 MHz, ktorý je podporovaný 256 MB operačnou pamäťou.

Vysoká kvalita

Tiskněte oboustranně

Tlačte obojstranne

Tlačiareň podporuje obojstrannú automatickú tlač. Okrem štandardných formátov typu A4 a A5 je pripravená na akékoľvek formáty médií v rozsahu 76 × 127 mm až 216 × 356 mm. K dispozícii sú aj funkcie tlače zahŕňajúce režim úspory tonera, tlač brožúry, tlač plagátov, vynechanie prázdnych strán a tlač viacerých strán na jeden list papiera.


Skenujte a kopírujte s ľahkosťou

Skenovať môžete farebne aj čiernobielo, a to ako do počítača, tak priamo do emailu. Dostupné sú formáty PDF/JPEG/TIFF. Pri kopírovaní budete mať k dispozícii rozlíšenie 1200 × 1200 dpi, takže sa môžete spoľahnúť na dokonalú čistotu výsledku.

Na skenovanie a kopírovanie je navyše pripravený samostatný automatický podávač na 40 listov. Ak zariadenie zapojíte do analógovej telefónnej linky, môžete využívať aj funkciu faxu. To všetko s intuitívnym rozhraním a grafickým displejom, ktorý vám uľahčí používanie.

Skenujte a kopírujte s lehkostí

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Fax, Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi

Podporované formáty papiera

Skenovanie

Funkcie skenera Skenovanie do e-mailu

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 28 str./min.
Vstupný zásobník 250 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 1 500 str./měsíc

Rozmery

Výška 365 mm
Hĺbka 362 mm
Šírka 401 mm

Výbava

Displej Grafický

Farba

Farba Biela
Kód:  PX590c0
Produktové číslo:  3225V_DNIY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02