Obnoviť stránku

Xerox Phaser 3610DN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xerox Phaser 3610DN

Čiernobiela laserová tlačiareň Xerox Phaser 3610DN patrí medzi špičku vo svojej kategórii. O chod tlačiarne sa stará procesor s taktom 400 MHz a 512 MB operačnou pamäťou. Tlačiareň je pripravená pre tlač prvej stránky len za 6,5 sekundy a dokáže tlačiť45 strán za minútu. Maximálne rozlíšenie tlačiarne je 1 200 × 1 200 DPI. Tlačiareň je určená predovšetkým do kancelárií. Disponuje vstupným zásobníkom na 700 listov a jej odporúčané maximálne mesačné vyťaženie tvorí 6 000 strán. Dokáže tlačiť na všetky bežné formáty papiera až do veľkosti A4.
Samozrejmosťou je možnosť obojstrannej tlače (duplex) alebo priamej tlače z pamäťového média. Pre pripojenie využijete USB 2.0 a do siete zariadení ju pridáte pomocou klasického LAN kábla. Tlačiareň je kompatibilná so všetkými operačnými systémami MacOS, Microsoft Windows aj Linux.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Možno dokúpiť podávač

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 45 str./min.
Vstupný zásobník 700 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 6 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 315 mm
Hĺbka 426 mm
Šírka 393 mm

Farba

Farba Biela
Kód:  PX407n5d
Produktové číslo:  3610V_DN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18