Obnoviť stránku

xDuoo XP-2 Pro

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

xDuoo XP-2 Pro

Slúchadlový zosilňovač xDuoo XP-2 Pro využíva netradičnú štruktúru zosilňovacieho obvodu a prináša údernejší zvuk s výstupným výkonom 300 mW pri impedancii slúchadiel 32 Ohmov, čo posúva zážitky z počúvania na novú úroveň. So zabudovaným DAC čipom AK4452 vykazuje slúchadlový zosilňovač xDuoo XP-2 Pro excelentný výkon s využitím DSD, DXD a PCM signálov. Použitá technológia Bluetooth 5.0 podporuje všetky bežné prenosové formáty vrátane LDAC high-definition audio.

Kľúčové vlastnosti slúchadlového zosilňovača xDuoo XP-2 Pro

  • Slúchadlový zosilňovač xDuoo XP-2 Pro s vysokým výkonom
  • Špičková kvalita reprodukcie
  • Podporuje natívne DSD, DXD a PCM signály
  • Všetky bežné prenosové formáty vrátane LDAC high-definition audio
  • Citlivý mikrofón pri Bluetooth hlasovej komunikácii
  • Komunikácia s NFC zariadeniami
  • Kapacita batérie až na 15 hodín prevádzky
  • Odolná konštrukcia z vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny

Kvalitné parametre a odolná konštrukcia slúchadlového zosilňovača xDuoo XP-2 Pro

Vysoko citlivý mikrofón slúchadlového zosilňovača xDuoo XP-2 Pro podporuje Bluetooth hlasovú komunikáciu s technológiou potlačenia šumu. NFC funkcia umožní prepojiť xDuoo XP-2 Pro jednoducho a rýchlo s iným rozpoznaným NFC zariadením. Vstavaný indikátor ukazuje rôznymi farbami, aký je aktuálne používaný kódovací formát pri Bluetooth spárovaní. Životnosť batérie je udávaná od 8 hodín pri USB komunikácii až do 15 hodín pri Bluetooth pripojení. Zariadenie je vysoko odolné vďaka konštrukcii z vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  XDUOa08
Produktové číslo:  8413222398756
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09