Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

xDuoo TA-01B

Príslušenstvo k tovaru

xDuoo TA-01B

Príjemný a dokonale čistý zvuk slúchadlového zosilňovača XDuoo TA-1B je generovaný vďaka originálnej technológii – spojeniu elektrónkového a tranzistorového zosilnenia. Samostatné elektrónkové zosilňovače vytvárajú príjemný, ucelený zvuk v nižších frekvenciách zvuku. Tranzistorové zosilňovače majú výhody vysokej a presnej dynamiky vo vyšších frekvenciách. Kombináciou týchto dvoch zosilňovačov vznikol zvuk, ktorý zakrýva nevýhody a zvýrazňuje pozitíva oboch týchto typov.

Kľúčové vlastnosti slúchadlového zosilňovača xDuoo TA-01B

  • Vysoko výkonný a vyvážený slúchadlový zosilňovač XDuoo TA-1B
  • Kombinované elektrónkové a tranzistorové zosilnenie
  • Príjemný a dokonale čistý analógovo spracovaný zvuk
  • Vďaka vysokému výkonu vhodný pre všetky druhy i najkvalitnejších slúchadiel
  • Najmodernejšia elektrónka 12AU7 pre príjemný a čistý zvuk

Lampový slúchadlový zosilňovač XDuoo TA-01B s kvalitnými komponentmi

Výkonný lampový zosilňovač XDuoo TA-01B je určený pre vysoko kvalitné slúchadlá a môžete ho použiť aj ako DAC konvertor. Sú použité najmodernejšie elektrónky 12AU7, vďaka ktorým je je zvuk príjemnejší a čistejší. Nové čipy Cirrus Logic CS4398 sa postarajú o menej šumu a hluku a čip XMOS U8 je zárukou vysokej audio stability.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Vlastnosti

Výstupný výkon 2 100 mW
Pomer signálu a šumu (SNR) 110 dB

Pripojenie

Pripojenie Káblové

Rozmery a hmotnosť

Šírka 82 mm
Výška 80 mm
Hĺbka 140 mm
Hmotnosť 400 g
Kód:  XDUOa02
Produktové číslo:  4562481510059

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12