Obnoviť stránku

xDuoo Link

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

xDuoo Link

Slúchadlový zosilňovač xDuoo Link je ľahký a prenosný H-Fi DAC prevodník zodpovedajúci štandardu Hi-Res Audio. S módnym a kompaktným vzhľadom a hmotnosťou iba 15 g je rovnako veľký ako USB disk. Využijete ho s výhodou pri mobilných zariadeniach, ktoré nemajú výstup pre slúchadlá. xDuoo Link funguje bez vstavanej batérie a je energeticky nenáročný. Pripája sa k USB-C portu a funguje ako Plug and Play zariadenie bez nutnosti inštalovania ovládača.

Kľúčové vlastnosti slúchadlového zosilňovača xDuoo Link

  • Ľahký a prenosný slúchadlový zosilňovač xDuoo Link
  • xDuoo Link poskytuje zvuk štandardu Hi-Res Audio
  • Funguje bez vstavanej batérie
  • Plug and Play pripojenie k USB-C portu
  • Bezstratová kvalita zvuku vo vysokom rozlíšení

Kvalitné technické parametre slúchadlového zosilňovača xDuoo Link

Slúchadlový zosilňovač xDuoo Link podporuje audio vstupu 32 bit/384 kHz DSD256 a dokáže tak poskytnúť viac detailov pri bezstratovej kvalite tónu vo vysokom rozlíšení. Vďaka výkonnému zosilňovaču sa xDuoo Link dokáže automaticky prispôsobiť impedancii rôznych slúchadiel s vysokým odporom až 600.

Kód:  XDUOa01
Produktové číslo:  8413222398824

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12