Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

XD Design Point | 02

3,1 10 hodnotení

XD Design Point | 02

Hliníkový stylus Point | 02 v sebe spája tri zariadenia v jednom - guľôčkové pero, pero so snímacím hrotom pre ovládanie mobilných zariadení a laserové ukazovátko. Jedná sa o skvelú voľbu pre všetkých, ktorí radi riešia veci ľahko a efektívne. Integrujte v sebe riešenie pre mnoho dnešných potrieb.

Pracujte efektívnejšie

Zachyťte svoje myšlienky na mobilnom zariadení s presnosťou, ako by ste ich prenášali na papier. Point | 02 prináša precízny spôsob ovládania tabletov a smartphonov, práca s ním je presnejšia a prirodzenejšia než ovládanie prstami. Bez problémov budete kresliť, písať poznámky, robiť náčrtky alebo napríklad hrať hry celé hodiny. Vďaka vyváženej konštrukcii budete mať pri použití pocit, akoby pod stylusom bol klasický papier.

Laserové ukazovadlo

Point | 02 nie je len pero, ale aj laserové ukazovátko skvele využiteľné pri prezentáciách. Ukazovacia časť je umiestnená v hornej časti, iba pero otočte pre upozornenie na dôležitý údaj. Pre ľahké prenášanie nechýba klipsa. Pero sa vyznačuje štíhlym hliníkovým prevedením, kvalitným spracovaním a vysokou funkčnosťou.

Kód:  PFDE20a
Produktové číslo:  P314.241
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02