Obnoviť stránku

XD Design Point | 02 čierny

4,6 5 hodnotení

XD Design Point | 02 čierny

Univerzálne dizajnové pero od výrobcu XD Design v sebe snúbi hneď niekoľko praktických funkcií. Disponuje praktickým snímacím hrotom pre komfortné a rýchle ovládanie displeja, napríklad na vašom smartfóne či tablete. Poteší vás tiež guľôčkové pero na bežné písanie. Na druhom konci pera je zabudované laserové ukazovátko, ktoré uľahčuje orientáciu v texte alebo v najrôznejších grafoch a obrazcoch na tabuliach a iných vizuálnych pomôckach. Laserové ukazovadlo je skvelým pomocníkom pri prezentáciách, práci v kancelárii, na cestách aj inde.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné a vysoko elegantné hliníkové prevedenie
  • Originálny registrovaný design
  • Využitie kvalitných materiálov
  • Tri praktické funkcie v jednom

Dizajn, ktorý na vás urobí dojem

Jednou z predností je aj moderný a vysoko elegantný dizajn v hliníkovom prevedení. Uľahčite si prácu na vašich elektronických zariadeniach a získajte všestranného pomocníka pre váš pohodlný život.

Parametre a špecifikácie:
Materiál:
Hliník

Rozmery:
13,0 × 0,9 cm

Farebné prevedenie:
Čierne

Kód:  PFDE20g
Produktové číslo:  P314.243
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13