Obnoviť stránku

XD Design Komo 7-8 ""

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XD Design Komo 7-8 ""

Businessmen privítajú praktické a zároveň elegantné prevedenie luxusného púzdra Komo. Na puzdre ihneď uvidíte vynaložení veľkého úsilia do najmenších detailov, aby vás vaša mobilná kancelária naozaj reprezentovala. Vkusná kombinácia prvotriednej kože a odolného textilu splní podmienky na zodpovedajúcu úroveň vzhľadu i ochrany. Ukryje váš tablet, či už je akýkoľvek. Patentovaný systém uchytenia si univerzálne poradí s akýmkoľvek modelom v uhlopriečke 7 až 8 palcov.

Vďaka prevedenie vo forme knihy nemusíte tabliet nikdy vyberať. Stačí len puzdro otvoriť a máte prístup k tabletu. Ak potrebujete niečo ukázať klientovi alebo sa sami na niečo pozrieť, prichádza na rad funkcie stojane. Správnu polohu tabletu, aby naň bolo dobre vidieť, nastavíte v 3 stupňoch. Aby ste mali naozaj všetko pri ruke, sú na ňom pridané kapsičky pre telefón aj vizitky či karty.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusne spracované kožené puzdro
  • Univerzálne sadne pre 7 "až 8" tablet
  • Stojanček s 3 uhly naklopenie
  • Kapsičky napríklad pre telefón a vizitky

Rozmery:
147 x 220 x 30 mm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Koža

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan
Kód:  PFDE16
Produktové číslo:  P320.871
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12