Obnoviť stránku

XD Design Fhab

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XD Design Fhab

Malý a napriek tomu výkonný prenosný reproduktor môžete so sebou nosiť neustále pri sebe, bez toho aby vám nejakým spôsobom prekážal v taške alebo kabelke. Nosí sa totiž úplne rovnako a presne tak aj vyzerá. Dokonale navrhnutý dizajn umožňuje umiestniť ho takmer kamkoľvek, kde je aspoň kúsok rovnej plochy. Pripojiť ho môžete k svojmu mobilnému telefónu alebo inému zariadeniu cez moderné bezdrôtové rozhranie Bluetooth. Používateľov určite poteší prítomnosť praktického držadla.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora XD Design Fhab

  • Dokonale čistý a jasný zvuk s výkonom 2× 3 W
  • Štýlové vyhotovenie
  • Výkonná vstavaná batéria (2 000 mAh)
  • Moderná technológia Bluetooth
  • Malé a kompaktné rozmery
  • Dodávané vrátane micro USB kábla

Moderné technológie a jedinečný dizajn s XD Design Fhab

Aj napriek svojim miniatúrnym rozmerom vás očarí skvelým zvukom s výkonom 2× 3 W. Ovládanie reproduktora je vyriešené pomocou tlačidiel, ktoré sa skrývajú pod látkou na prednej strane. Dlhá výdrž vstavanej Li-Ion batérie s kapacitou 2 000 mAh zabezpečuje až 8 hodín počúvania vašich obľúbených melódií. Doprajte si štýlový Bluetooth reproduktor, ktorý vďaka svojmu dizajnu nemá obdobu. Zaručene sa stanete stredom pozornosti.

 
Kód:  PFDE23c
Produktové číslo:  P326.642
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09