Obnoviť stránku

XD Design Contour, čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XD Design Contour, čierny

Tiež potrebujete ráno povzbudiť čerstvou kávou či lahodným čajom? Predĺžte si relaxačný chvíľu v ich blízkosti a doneste si váš obľúbený nápoj do práce či do školy. S termohrnčeky XD Design Contour to bude jednoduchšie, než kedy predtým! Spríjemnite si pracovný drinu a popíjajte stále teplý nápoj, ktorý vám bude pripomínať pohodové chvíle u vás doma. Ide o ešte dômyselnejšie model než jeho predchodca z radu Urban. Predčí ho nielen svojim unikátnym apartným dizajnom, ale tiež sa môže pochváliť lepšou udržateľnosťou teploty!Tento praktický termohrnček s objemom 350 ml zaručuje svojim zákazníkom teplotu nápoja 42 ° C aj po 3 hodinách! Vďaka ideálnej veľkosti je ľahko prenosný a hodí sa do každej tašky a dámske kabelky.

Nejocenitelnější vlastnosti:

  • funkčné termohrnček udržujúce teplotu
  • dostatok kávy, čaju v práci či škole
  • po 3 hodinách má nápoj 42 ° C
  • veľký objem termohrnčekov: 350 ml
  • skvelý materiál (nerezová oceľ, polypropylén)
  • ľahko prenosný
  • originálny dizajn (viečko, zúžená časť - lesklé)
  • elegantné spracovanie - čierna farba

jedinečný vzhled

Kvalitné spracovanie a skvelý materiál (nerezová oceľ, polypropylén) robia termohrnčekov XD Design Contour tú najlepšiu reklamu! Moderný, prepracovaný dizajn výrobku vás zaujme na prvý pohled. Viečko termohrnčekov je nádherne lesklé a ladí tak k perfektne premyslené zúženej časti výrobku, za ktorú sa drží pohodlne výrobok.Povedzte áno veľkej dávke kofeínu či horúceho čaju, ktorý zahreje vaše telo i dušu.

Kód:  XDACC047
Produktové číslo:  P432.531
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04