Obnoviť stránku

XD Design Clik nepriepustný hrnček s držadlom, biely

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XD Design Clik nepriepustný hrnček s držadlom, biely

Šikovný termohrnček od XD Design si hneď získa vaše srdce! A to nielen vďaka jeho dizajnu, ale aj pre jeho ekologickú recykláciu.Je navrhnutý tak, aby sa po používaní ľahko rozložil na jednotlivé časti a potom ľahko recykloval.Zakúpením hrnčeka tak prispejete k čistejšiemu svetu. Vybavte sa na cestu svojim obľúbeným studeným či teplým nápojom. Teplý nápoj udrží až po dobu 3 hodín.

kľúčové vlastnosti

  • Teplý nápoj udrží počas 3 hodín
  • nepriepustný
  • Z hrnčeka možno piť kdekoľvek po celom obvode viečka
  • dvojplášťová stena
  • Push systém otvárania a zatvárania

je jedinečný

Clik je dvojplášťový, nepriepustný hrnček s chytrým viečkom, vďaka ktorému je možné piť zo všetkých uhlov. Pro jeho otevření a uzavření byl využit PUSH systém, stačí tedy jednoduše stlačit víčko. Na vnútorný materiál bol použitý polypropylén a na vonkajšej nerezová oceľ. Hrnček umývajte len v rukách.

Kód:  XDACC046
Produktové číslo:  P432.073
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09