Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

XD Design Bobby anti-theft backpack 15.6 sivý

4,7 68 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XD Design Bobby anti-theft backpack 15.6 sivý

Chcete ochrániť obsah svojho batoha a vreciek pred zlodejmi v hromadných dopravných prostriedkoch? Každý deň celosvetovo dochádza k viac ako 400 000 vreckovým krádežiam. Aby ste sa tomuto vyhli, používajte šikovný batoh na notebook XD Design Bobby anti-theft backpack gray.

Tento batoh sa jednoducho nedá vykradnúť. Vrecká so schovanými zipsami nedávajú šancu. Batoh obsahuje vnútorné vypchaté vrecká, kde sa vojde notebook s uhlopriečkou 15,6 palcov a tablet s veľkosťou 10 palcov. Samozrejme sem dostane aj ďalšie nevyhnutné veci.

Hlavné prednosti

  • Schované zipsy aj vrecká
  • Povrch odolný proti prerezaniu aj nárazu
  • Reflexné prvky
  • Praktická rúčka v zadnej časti batoha
  • Pojme notebook s veľkosťou až 15,6 palcov a tablet

Funkcia navyše

Veci vnútri batoha sú vnútornými vreckami zafixované a tlačia váhu smerom nadol. Je to rozdiel oproti bežným batohom, ktoré ich tlačia od vášho chrbta.

Na platobnú či inú kartu slúži špeciálne vrecko priamo v popruhu. Začína pršať? Nevadí. Nepremokavý povrch zaistí všetkému vnútri ochranu. V noci alebo v horších podmienkach sa zídu aj reflexné prvky.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Materiál

Materiál Polyester

Hmotnosť

Hmotnosť 0,89 kg

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Vrecko na cennosti
Prístup Zozadu
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát, Priedušná zadná stena, Vodoodolné, Integrovaný USB port
Kód:  PFDE71
Produktové číslo:  P705.542
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16