Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Xbox Series X

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox Series X


V súčasnej chvíli limitujeme množstvo vydávaných kusov Xbox Series X na 1 ks na zákazníka z dôvodu snahy o uspokojenie čo najväčšieho množstva zákazníkov. Ďakujeme za pochopenie.


Herná konzola Xbox Series X – najvýkonnejší Xbox všetkých čias

Predstavujeme Xbox Series X, najrýchlejšiu a najvýkonnejšiu konzolu všetkých čias. Vznikla pre generáciu konzolových hráčov ako ste vy. Zoznámte sa s Xbox Series X.



12

Teraflopov výkonu

4K

Reálne používané rozlíšenie

120 FPS

Snímacia frekvencia

1 TB SSD

Bleskovo rýchly disk



Xbox Series X je navrhnutý pre rýchlosť a výkon

Vďaka priemyselnému dizajnu má Xbox Series X štvornásobnú výpočtovú silu oproti Xboxu One X, navyše je neuveriteľne tichý a efektívny. Xbox Series X je tiež navrhnutý tak, aby mohol byť umiestnený vertikálne aj horizontálne. Hrať budete až v 4K rozlíšení pri 120 FPS. Do budúcnosti je pripravený aj na 8K rozlíšenie.

Xbox Series X

Výkon, rýchlosť a kompatibilita

Nový Xbox Series X využíva od základu novo navrhnutý SOC vyrobený pod taktovkou AMD. Výkon na úrovni 12 TFLOPS a kompatibilita štyroch generácií hier patria medzi kľúčové benefity.

Xbox Series X

Účinné chladenie Xboxu Series X

Úplne inovatívna architektúra paralelného chladenia umožňuje skvelú hrateľnosť s vynikajúcou grafickou vernosťou. Tri primárne toky vzduchu rozdeľujú tepelnú záťaž do niekoľkých prúdov tak, aby lepšie regulovali internú teplotu konzoly Xbox Series X.

Xbox Series X

Xboxu Series X má unikátne vnútorné rozloženie

Xbox Series X ako vôbec prvá konzola prichádza s inovatívnym riešením rozdelenia základnej dosky. Vďaka tomu je možné kontrolovať rovnomerné tepelné zaťaženie komponentov, čo vedie k vyššiemu výkonu.



Úložisko konzoly Xbox Series X bez kompromisov

Rozširujúca úložná karta konzoly Xbox Series X replikuje špeciálny interný SSD a ponúka dostatočný priestor na ukladanie hier v špičkovej rýchlosti. Ide o 1 TB kartu, ktorá sa vkladá priamo do vyhradeného portu v zadnej časti konzoly.



Optimalizované pre Xbox Series X

Hry vytvorené použitím vývojového kitu Xbox Series X sú dizajnované tak, aby využili unikátne možnosti novej konzoly Xbox Series X. Ukážkovým spôsobom tak dôjde k využitiu bezprecedentne rýchleho nahrávania grafiky, responzivity a snímkovej frekvencie až 120 FPS.

Na Xboxe X si zahráte hviezdnu zostavu hier


Nový bezdrôtový ovládač

Vychutnajte si modernizovaný dizajn bezdrôtového ovládača Xbox Series X s dezénovaným povrchom a zlepšenou geometriou na pohodlnejšie hranie. Vďaka textúrovaným rukovätiam a hybridnému smerovému ovládaču vám už z mušky neunikne žiadny cieľ. Jednoducho zachytíte a nazdieľate aj obsah, alebo ovládač bleskovo spárujete s PC a mobilnými zariadeniami. Vychutnajte si nový Xbox X!



Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Platforma

Platforma Xbox Series

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, USB-C (na ovládači)

Kapacita

Veľkosť úložiska 1 024 GB
Typ úložiska SSD

Vlastnosti

Typ konzoly K TV
Podpora hrania v 4K Natívne 4k

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Blu-ray (4K)

Verzia

Verzia Xbox Series X

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Herný ovládač 1 ks, Kábel HDMI, Napájací kábel
Variant balenia Bez hry

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,1 cm
Výška 30,1 mm
Hĺbka 15,1 cm
Hmotnosť 4,45 kg

Farba

Farba Čierna

Lokalizácia

Lokalizované menu CZ, SK, HU, EN, DE, FR, IT, ES
Kód:  MXO001a1
Produktové číslo:  RRT-00010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13