Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Xbox One S 500 GB Forza Horizon 3 + Forza Horizon 3 Hot Wheels DLC

4,8 34 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Xbox One S 500 GB Forza Horizon 3 + Forza Horizon 3 Hot Wheels DLC

S konzolou Xbox One S urobíte veľký krok vpred

Podpora Ultra HD videa

Ultra HD

Xbox One S nie je len herná konzola, ale vie aj plnú podporu 4K videa z Blu-ray diskov. Tiež zvláda streamovanie obsahu z Amazon Video alebo obľúbeného Netflixu.

O 40 % menšie rozmery

O 40% menšia

Celkovú veľkosť Xbox One S sa podarilo zmenšiť o celých 40%. Do atraktívneho bieleho šasi sa navyše vtesnal aj skôr rozmerný napájací zdroj.

2TB kapacita disku

500 GB

Nové hry sú celkom náročné na priestor na pevnom disku. Navyše sa ich mnoho šíri už iba ako digitálna verzia. Táto základná verzia ponúkne kapacitu celých 500 GB.

Xbox One S ovládač

prepracovaný ovládač

S bezdrôtovým ovládačom pre Xbox One S prežijete akčné scény ešte intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka elegantne strihaným tvarom vám dokonale padne do ruky. Navyše je vybavený technológiou Bluetooth pre jednoduché pripojenie k PC.


Hry a multimédiá v lepších farbách

Upgrade na Xbox One S však nie je len dizajnovou záležitosťou. Novo totiž dostanete nielen plnú podporu 4K rozlíšenia pre sledovanie Blu-ray filmov, ale tiež si vychutnáte plnú kvalitu u obľúbených streamovacích služieb. Ďalším krokom je integrácia technológie HDR, ktorá zaistí viditeľné zlepšenie po stránke obrazovej kvality. Graficky náročné scény tak zažijete s vysokým kontrastom a maximálnym jasom.

IR blaster

Plné pohodlie pri konzumácii multimediálnej zábavy vám umožní len diaľkové ovládanie. Xbox One S má samozrejme HDMI vstup, a preto je možné tento externý zdroj obrazu ovládať z pohodlia vášho kresla.

IR blaster
Xbox Live Gold

Hry a exkluzívny obsah zadarmo

Zapojte s priateľmi predstavivosť a tvorte ohromujúce svety. Súperte v napínavých súbojoch, ktoré vyžadujú bleskové myslenie a ešte rýchlejšie reflexy. Zlaté Xbox členstvo prináša pravidelne každý mesiac vybrané hry zadarmo.

Tie najlepšie hry

Zahrajte si cenami ovešané exkluzívne hry, zbrusu nové herné série a svoje obľúbené herné pecky. Vďaka vylepšenému párovaniu hráčov a pokročilému systému reputácie si hranie vo viacerých hráčoch užijete ako nikdy predtým. Hranie s priateľmi na Xbox One S ešte nikdy nebola taká zábava. Xbox One S je jednoducho naša najlepšia herná konzola a tieto hry to dokazujú.


Hra Forza Horizon 3

Obsah balenia

  • Konzola Xbox One S + 500GB interný disk
  • Hra Forza Horizon 3 + DLC Hot Wheels (kód k stiahnutiu)
  • Bezdrôtový ovládač s 3,5mm jackom
  • HDMI + napájací kábel
  • Členstvo Xbox Live Gold na 14 dní
  • Balenie obsahuje Game pass na 1 mesiac

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma Xbox ONE

Kapacita

Veľkosť úložiska 500 GB

Vlastnosti

Typ konzoly K TV
Podpora hrania v 4K Dynamické 4K

Verzia

Verzia Xbox One S

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola

Rozmery a hmotnosť

Šírka 43 cm
Výška 11 cm
Hĺbka 29 cm

Farba

Farba Biela
Kód:  MXO005ab3
Produktové číslo:  ZQ9-00211
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02