Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Xbox One S 1 TB – ANTHEM Bundle

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox One S 1 TB – ANTHEM Bundle

S konzolou Xbox One S urobíte veľký krok vpred

Xbox One S 1 TB + Forza Horizon 4 + Red Dead Redemption 2

Ultra HD

Xbox One S nie je len herná konzola, ale zvládne aj plnú podporu 4K videa z Blu-ray diskov. Tiež zvládne streamovanie obsahu z Amazon Video alebo obľúbeného Netflix.

Xbox One S 1 TB + Forza Horizon 4 + Red Dead Redemption 2

Herná konzola Xbox One S o 40 % menšia

Celkovú veľkosť hernej konzoly Xbox One S sa podarilo zmenšiť o celých 40 %. Do atraktívneho bieleho šasi sa navyše vtesnal aj predtým rozmerný napájací zdroj.

Xbox One S 1 TB + Forza Horizon 4 + Red Dead Redemption 2

1 TB

Nové hry sú celkom náročné na priestor na pevnom disku. Navyše sa ich mnoho šíri už iba ako digitálna verzia. Táto základná verzia ponúkne kapacitu celý 1 TB.

Herný trhák Anthem súčasťou balenia

Preskúmajte rozľahlý a divoký vedeckofantastický svet v online zameranom akčnom RPG od vývojárov, ktorí stvorili série Mass Effect a Dragon Age. Anthem je intezívna tímová hra pre skupiny štyroch hráčov. Vydajte sa s nimi na dobrodružstvo, ktoré odmeňuje ako spoločnú snahu, tak aj individuálne zručnosti. Všetky herné prvky navyše umocňuje používanie špeciálnych exooblekov Javelin.

  
Xbox One S 1 TB + Forza Horizon 4 + Red Dead Redemption 2

Prepracovaný ovládač

S bezdrôtovým ovládačom na hernú kozolu Xbox One S prežijete akčné scény ešte intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka elegantne strihaným tvarom vám dokonale padne do ruky. Navyše je vybavený technológiou Bluetooth na jednoduché pripojenie k PC.


Hry a multimédiá v hernej konzole Xbox One S v lepších farbách

Upgrade na hernú konzolu Xbox One S však nie je len dizajnovou záležitosťou. Po novom totiž dostanete nielen plnú podporu 4K rozlíšenia na sledovanie Blu-ray filmov, ale tiež si vychutnáte plnú kvalitu pri obľúbených streamovacích službách. Ďalším krokom je integrácia technológie HDR, ktorá zaistí viditeľné zlepšenie po stránke obrazovej kvality. Graficky náročné scény tak zažijete s vysokým kontrastom a maximálnym jasom.

IR blaster

Plné pohodlie pri konzumácii multimediálnej zábavy vám umožní len diaľkové ovládanie. Herná konzola Xbox One S má samozrejme HDMI vstup, a preto možno tento externý zdroj obrazu ovládať z pohodlia vášho kresla.

IR blaster
Xbox Live Gold

Hry a exkluzívny obsah zadarmo

Zapojte s priateľmi predstavivosť a tvorte ohromujúce svety. Súperte v napínavých súbojoch, ktoré vyžadujú bleskové myslenie a ešte rýchlejšie reflexy. Zlaté Xbox členstvo prináša pravidelne každý mesiac vybrané hry zadarmo.

Tie najlepšie hry s hernou konzolou Xbox One S

Zahrajte si cenami ovenčené exkluzívne hry, úplne nové herné série a svoje obľúbené herné novinky. Vďaka vylepšenému párovaniu hráčov a pokročilému systému reputácie si hranie vo viacerých hráčoch užijete ako nikdy predtým. Hranie s priateľmi na hernej konzole Xbox One S ešte nikdy nebola taká zábava. Xbox One S je jednoducho naša najlepšia herná konzola a tieto hry to dokazujú.


Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma Xbox ONE

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, HDMI in, USB-A, Micro USB (na ovládači), S/PDIF (Digital OUT)

Kapacita

Veľkosť úložiska 1 024 GB

Vlastnosti

Typ konzoly K TV
Podpora hrania v 4K Bez 4K

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Blu-ray (4K)

Verzia

Verzia Xbox One S

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Herný ovládač 1 ks, Hra v balení (elektronický kľúč), Kábel HDMI, Nabíjací adaptér
Hry/licencie v balení Anthem

Farba

Farba Biela
Kód:  MXO005ap8
Produktové číslo:  234-00947
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12