Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ovládače na Xbox ONE

Ovládač na Xbox One je kľúčovým prvkom pre maximálny herný zážitok. Jeho ergonomický dizajn, presné ovládanie a rozšírené funkcie, ako sú vibračné motorčeky a bezdrôtová technológia, zaisťujú pohlcujúce a intuitívne ovládanie hier. Vďaka kompatibilite s radom zariadení je tento ovládač ideálnou voľbou pre každého hráča. Hľadáte ideálny ovládač pre vaše herné dobrodružstvo? Čítajte ďalej a objavte výhody, ktoré Xbox One ovládač ponúka.

Pokračovať
Spresniť parametre
156 položiek

Ovládače na Xbox ONE

V kategórii Ovládače na Xbox ONE máme práve teraz na Alza.sk celkom 156 produktov. Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12