Obnoviť stránku

Xbox 360 - Harry Potter For Kinect (Kinect Ready)

4,2 83 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Xbox 360 - Harry Potter For Kinect (Kinect Ready)

Harry Potter for Kinect vás zavedie do Rokfortskej školy čarov a kúziel a sprostredkuje vám najlepšie scény zo všetkých ôsmich filmov s Harry Potterom. Budete kúzliť rukami alebo hlasovými príkazmi a budete môcť vložiť do hry aj vašu tvár. Unikátne vytvorená postava sa začlení do skupiny žiakov. V bonusových minihrách si potom budete môcť zahrať ako v kooperatívnom, tak aj v súťaživom móde so svojimi spoluhráčmi.
Kľúčové prvky:

  • Pomocou pohybového snímača Kinect si po prvýkrát môžete vytvoriť svojho čarodejníka alebo čarodejnicu, ktorí budú vaším presným obrazom.
  • Zažijete nezabudnuteľné okamihy zo všetkých ôsmich filmov - Od vašich prvých krôčikov v Rokforte až po bitku s tým, ktorého meno sa nevyslovuje.
  • Vyvolávajte kúzla a porážajte svojich nepriateľov s využitím sofistikovaných pohybov a schopnosťou rozpoznávania hlasu pomocou pohybového snímača Kinect.
  • Zdokonaľujte svoje kúzla, elixíry a schopnosti súboja jedného na jedného, v priebehu deja budete takisto odomykať celý rad výziev a lekcií.
  • Vyzvite kamaráta v súťažných mini hrách, alebo spojte svoje sily proti zlu v kooperatívnych hrách.


Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Určenie: Xbox 360
Žáner: rodinná hra
Lokalizácia: anglická
Hodnotenie PEGI: 12+

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Logický

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie
Kód:  MX147kn
Produktové číslo:  5051892116404
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09