Obnoviť stránku

XAVAX odstraňovač vodného kameňa u práčok, 250 ml 111724

5,0 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,39 €

XAVAX odstraňovač vodného kameňa u práčok, 250 ml 111724

Zbavte sa problémov súvisiacich s výskytom vodného kameňa a kúpte si tohto praktického pomocníka. Prípravok Xavax dokáže dokonale rozpustiť usadeniny vodného kameňa z vykurovacieho telesa, hadíc aj ventilov. Tým ochráni ako všetky časti vašej práčky, tak aj bielizeň, do ktorej už nebudú unikať zvyšky vodného kameňa.

Kľúčové vlastnosti

  • Účinný pomocník v boji proti vodnému kameňu
  • Šetrí energiu
  • Optimalizuje zahrievanie práčky
  • Maximálne zvyšuje prací účinok
  • Obsah balenia 250 ml
  • Jednoduchá aplikácia

Multifunkčný pomocník na poriadne upratovanie

Vodný kameň predstavuje len jednu z ťažkostí, s ktorými sa vie Xavax vyrovnať. Vašej práčke totiž prospieva aj množstvom ďalších spôsobov. Všestranne zvyšuje prací účinok, šetrí energiu a optimalizuje zahrievanie prístroja. Jeho použitie je viac ako jednoduché. Obsah balenia stačí vliať do prázdneho bubna či zásobníka na prací prostriedok, nastaviť hlavný program a teplotu 60 °C. Aby ste dosiahli výraznejší efekt, môžete proces zopakovať.

Kód:  EAN3141x1a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  111724
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11