Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

XAVAX odmasťovacie tablety 10 ks 111889

4,8 75 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,09 €

XAVAX odmasťovacie tablety 10 ks 111889


Čistiace tablety sú vhodné na čistenie plnoautomatických, poloautomatických, espresso a kapsulových kávovarov. Tablety môžete použiť aj na čistenie termosiek, termofliaš a čajových kanvíc. Pri príprave kávy sa tvorí kávová mastnota, obzvlášť pri vysokom tlaku a vysokej teplote. Kávová mastnota sa musí z plnoautomatických, poloautomatických, espresso a kapsulových kávovarov odstrániť, aby prístroj bezchybne fungoval a nezanášal sa mastnotou. Tablety hygienicky vyčistia všetky jeho časti a zabránia tak znehodnoteniu chuti kávy.

  • Obsah balenia: 10 tabliet á 2,5 g

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tablety

Vlastnosti

Počet tabliet 10 ks
Počet odvápňovacích cyklov 10
Kód:  EAN3141p
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  111889
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06